Türkiye'ye gelen gurbetçi şok geçirdi! Bu gerekçeyle tatile gidemedi

Almanya, Belçika, Avusturya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerden Türkiye'ye tatile gelen gurbetçiler çeşitli olaylarla karşı karşıya kalabiliyor. Son olarak gurbetçinin başına gelenler gündeme oturdu.

Avrupa ülkelerine çalışmaya giden Türkler zamanla gittikleri ülkelere yerleşti. Bugün Almanya, Fransa, Hollanda, Avusturya ve Belçika gibi ülkelerde milyonlarca gurbetçi yaşıyor. Yaz tatilinin gelmesiyle gurbetçiler Türkiye'ye akın etti. Kimisi memleketinde vakit geçirmeyi tercih ediyor kimisi de tatil beldelerine gidiyor.

Son olarak Hollanda’da yaşayan ve yaz tatilini geçirmek için Kayseri’ye gelen gurbetçi Vural Öztürk, aracına binmek istediği sırada istemediği manzarayla karşılaştı. Aracına asit döküldüğünü gören Öztürk, şikayetçi oldu. Özlem gidermek için Türkiye’ye geldiğini ifade eden Öztürk; "Tatile geldim ama hüsranla karşılaştım. Hiç ummadığım bir sıkıntıyla karşılaştım. Tatil keyfi kalmadı, psikolojim bozuldu. Temmuz’un ilk haftası geldim. 2 haftadır misafirlerle uğraşıyordum, hepsini bitirdim tam tatil keyfine başlarken arabamdaki hasarı görünce hayal kırıklığına uğradım. 1 gün önce arabamı yıkattım ve park ettim. Farklı bir durumla karşılaştım" dedi.

Türkiye'deki son haftalarını tatil beldesinde geçirmeyi planlayan gurbetçi şimdi evden çıkamıyor. Öte yandan gurbetçi Vural Öztürk'ün konuya ilişkin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri