Türkiye'nin meşhur alışveriş sitesi kapatılıyor! Sadece 5 gün kaldı

Türkiye'nin en meşhur alışveriş siteleri arasında yer alan firma kapatıldı. Bu kapatmanın gerekçesi belli oldu.

Giyim alışverişlerinde vatandaşın sıklıkla tercih ettiği online platforma resmen kapatıldı. Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden birisinin kapatılacak olması herkesi şaşırttı. Kapatılma kararı alınan firmanın ismi sektörde büyük yankı uyandırdı.

Online kıyafet alışverişinde kampanyaları ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Morhipo kapatıldı. 2011 yılında Boyner tarafından kurulan Morhipo'nun kapatılma duyurusu müşterileri üzdü.

Morhipo; Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede toplayarak hizmet sunuyordu. Morhipo, 17 Ekim’de hizmetlerini sonlandıracağını duyurdu. Yani Morhipo'nun kapatılmasına tam 5 gün kaldı.

Giyim mağazası konseptiyle E-Ticaret'e adım atan Morhipo, ev eşyası, kozmetik ve devamında pek çok kategoride kullanıcılarına hizmet vermeye başlamıştı. Boyner Holding tarafından alınan karara göre Morhipo'nun faaliyetlerine son verildi.

Morhipo'nun kapanışı, kullanıcılara atılan E-Mail ve SMS'ler aracılığıyla netlik kazandı. Morhipo.com, boyner.com.tr ile birleşerek faaliyetlerini sonlandırmış oldu.

Morhipo'dan kullanıcılara, "Merhaba, 17 Ekim 2023 tarihinden itibaren faaliyetlerimize boyner.com.tr'de devam edeceğiz" mesajı gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri