"Türkiye'nin Konut Ve İnşaat Sektöründeki Tecrübelerinden Yararlanmalıyız"

Türk inşaat şirketini yetkililerinin kabul eden Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, "Pakistan’ın Türkiye’nin inşaat ve konut sektöründeki zengin tecrübesini öğrenmeye ihtiyacı var.

Türk inşaat şirketini yetkililerinin kabul eden Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, "Pakistan’ın Türkiye’nin inşaat ve konut sektöründeki zengin tecrübesini öğrenmeye ihtiyacı var." dedi.

Pakistan Başbakanı Şerif, bir Türk inşaat şirketi heyetini makamında kabul etti. Şerif, Türkiye’nin son on yılda orta sınıfa yönelik 6 yüz bin düşük maliyetli konut inşa ettiğini ve Pakistan’da Türkiye’nin inşaat sektöründeki deneyimlerinin öğrenilmesi gerektiğini söyledi. Şerif Pakistan’daki şehirlerde arazi bolluğunun iyi kullanılması halinde mevcut konut ve yerleşim sıkıntısının giderilebileceğini sözlerine ekledi.

Türk inşaat şirketi heyetine başkanlık eden Ahmet Albayrak, Pakistan ve Türkiye dostluğunun çok eskiye dayandığını söyledi. Türkiye’nin inşaat sektöründe çok geliştiğine değinen Albayrak, Türkiye’nin kardeş ülke Pakistan ile tecrübelerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri