“Türkiye’nin kendi kendine yeter hale gelmesi için çalışacağız”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Antalya il başkanlığı eğitim toplantısında konuştu.

Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenen Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı eğitim toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partililere seslenerek, Türkiye’nin kendi kendine yetecek hale gelmesi, yaşanabilir bir ülke olması için çalıştıklarını belirtti.

Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenen Antalya İl Başkanlığı eğitiminde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partililere hitap etti. Karamollaoğlu, “Ahlaki ve manevi değerler ihya edilmeden bu ülke yaşanabilir bir ülke haline gelemez. Elbette ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya edeceğiz. Maddi ihtiyaçlarımızın tamamını da en mükemmel şekilde karşılamamız gerekir” dedi.

“NEYE İHTİYACIMIZ VAR İSE ONLARI GERÇEKLEŞTİRMEKLE MÜKELLEFİZ”

Saadet Partisi iktidarında yapılacaklara değinen Karamollaoğlu, Saadet Partisi olarak Türkiye’nin tam anlamıyla kendi kendine yetecek hale gelmesi için çalışacaklarını belirterek, “Bizim ülkemizde geçinemiyorum diyen insanlar olmayacak. Biz öyle bir tarım politikası uygulayacağız ki kendi ürünlerimizi üretecek ve kullanacağız. Savunma sanayinde kendi tankımız, kendi uçağımız olacak. Biz maddi bakımdan neye ihtiyacımız varsa onların tamamını gerçekleştirmek ile mükellefiz” ifadelerini kullandı.

“NEDEN DIŞ KUVVETLERDEN GELECEKLERE BAĞLI OLALIM?”

İlaç sektörünün tamamen dışarıya bağlı olduğunu belirten Karamollaoğlu, ilaçların kullanımında vatandaşların güvenemediğinin altını çizerek, “Biz burada ilaç sanayinin montajını yapmaktayız. Aşı müessesemiz vardı kapattık, yıktık. Biz maddi ölçüler içerisinde ilaç konusunda da her şeyimizi üretmek zorundayız. Başta savunma sanayi olmak üzere, tarım malzemelerinin tamamı, sanayide kullanılan malzemelerin tamamını yapmakla mükellefiz. Neden dış kuvvetlerden gelecek şeylere bağlı olalım” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri