Türkiye'nin İlk 500 Firması Arasında Balıkesir'den 9 Firma Bulunuyor

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırma sonuçlarına göre listede Balıkesir'den 9 firma yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırma sonuçlarına göre listede Balıkesir'den 9 firma yer aldı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girmesi başaran 9 firmayı kutladı. Uğur, İSO 500 listesine bu sene Balıkesir'den Yarış Kabin San. ve Tic. AŞ, Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. AŞ ve Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. AŞ'nin girdiğini söyledi. Uğur, "Önceki dönemde de İSO 500 listesinde bulunup bu başarılarını devam ettiren Şeker Piliç ve Yem BANVİT Bandırma Vitaminli Yem Sanayii AŞ, San. Tic. AŞ, Yörsan Gıda Mamülleri San. ve Tic. AŞ, Turyağ Gıda San. ve Tic. AŞ, Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri AŞ ile Mar Tüketim Maddeleri İhracat İthalat San. ve Tic. AŞ' yi tebrik ederim." dedi.

Gelişen Türkiye'nin büyük şehri Balıkesir'in önümüzdeki dönemde de başarısını katlayarak büyüteceğine inandığını ifade eden BSO Başkanı İsmail Uğur, "Balıkesir Sanayi Odası olarak sanayimizi geliştirme ve istikrar adına gerekli çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu uğurda tüm ilgili ve sorumluları birlikte çalışmaya davet ediyorum." açıklamasında bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri