Türkiye’nin En İyi Kuaförlerini Edremitli Jüri Seçti

Ankara’da yapılan Kuaförler Milli Takımı seçmelerinde Edremit’ten iki bayan kuaför jüri olarak görev aldı.Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde ya...

Ankara’da yapılan Kuaförler Milli Takımı seçmelerinde Edremit’ten iki bayan kuaför jüri olarak görev aldı.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılan “Türkiye Milli Takımını Seçiyor” yarışmalarında Salon Topuzu, Yüksek Fantazi ve Kesim Renklendirme kategorilerinde Edremitli iki bayan kuaför jüri üyesi olarak görev yaptı.

Türkiye’nin 11 Bölgesinde yapılan ön elemeler sonrasında Ankara’da buluşan finalistleri 5 jüri üyesi değerlendirdi. Bunlardan ikisinin Edremitli Kuaförlerden olması dikkatleri çekti. Kuaför Hatice Midillili ve Ayşe Dinçer, ülkemizi temsil edecek kuaförler milli takımının seçimlerine katılırken Edremit’in de adını layıkıyla duyurmanın mutluluğunu yaşadılar.

Edremit Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder “Bu iki değerli kardeşim, yıllarını bu mesleğe adamış başarılı insanlar. Bu Jüri üyeliklerinin iki anlamı var. Bir tanesi milli takımı seçebilecek kalitede ilçemizde mesleğin çitasının yükseldiğini gösterir. Ayrıca ilk defa Federasyonumuz ilçeden iki üyemizi jüri olarak belirlemesi. Böyle bir ilke ve başarıya imza atmak bizleri çok memnun etti. Jüri üyelerimiz ile Ankaya’ya gittik, Milli Takım seçmelerini yaptık. İlçemizi, Edremit’imizi en iyi şekilde tanıttık ve temsil ettik. Başarılarından dolayı Hatice ve Ayşe kardeşlerimi bir kez daha kutluyorum. Federasyonumuz yetkililerine ise bize gösterdikleri kadir şinaslıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri