‘Türkiye’nin en büyük sorunu kötü yönetim’

Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirten Deva Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Tahralı, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirten Deva Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Tahralı, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sorunları ve çözüm yollarını bilen sağlam ve güçlü bir kadroya sahibiz” dedi. 22 Ocak 2022 Cumartesi günü Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beyinde katılımı ile gerçekleştirilen 1. Olağan Kongrede Deva Partisi Karatay İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Tahralı mazbatasını, Karatay İlçe Seçim Kurulundan aldı. 

Konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr Seyit Karaca ve tüm teşkilat mensupları ile kongrenin onur konuğu Deva Partisi Genel Başkanı sayın Ali Babacan beye teşekkür eden Ahmet Tahralı, “Teşkilatım adına önemli bir süreci geride bıraktık. Şimdi çalışma zamanı” dedi. Açıklamasında Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirten Deva Partisi Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Tahralı, “Bugün Türkiye’nin en büyük sorunu kötü yönetim ve bu yönetimin yol açtığı ekonomik krizdir. Sabah akşam peş peşe yapılan zamlar, halkımızın alım gücünü ciddi manada eritmiştir. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen biz halkımıza diyoruz ki, gelecekle ilgili umudunuzu kaybetmeyin.  Sorumluluğunun bilincinde olan Deva kadroları, sorunları ve çözüm yollarını bilen sağlam ve güçlü bir yapıya sahip. Geçmişte bunu başaran ekip, şimdi çok daha güçlü bir kadro ile iktidara emin adımlara yürümektedir. Deva Partisi iktidarında halkımız buna ikinci kez şahit olacaktır” diye görüş belirtti.  Başkan Tahralı açıklamasının sonunda, Deva Partisi’nin zamanında veya erken yapılacak seçime hazır olduğunun altını çizdi.  

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri