Türkiye'nin en büyük otellerinden birisi icradan satılacak! Fiyatı 580 milyon lira

Ekonomik krizin etkileriyle Türkiye genelinde dev tesislerin icradan satışı hızlandı. Son olarak ülkenin en büyük otellerinden birisi icradan satışa çıkarıldı. Bahsi geçen otel için 580 milyon lira fiyat belirlendi.

Küresel ekonomik krizin etkileriyle dünya genelinde birçok firma sıkıntı yaşamaya başladı. Kısa zamanda iflasların çok artması işletmeleri tedirgin ediyor. Bu süreçte iflas eden firmaların ortak özelliği ise finansman sıkıntısının yaşanması olarak biliniyor. Türkiye'de son aylarda kapanan firma sayısındaki artış işletmeleri tedirgin ediyor.

EN BÜYÜK OTELLERDEN BİRİSİ 580 MİLYON LİRAYA SATILACAK

Ülkenin en büyük otellerinden birisinin binası icradan satışa çıkarıldı. Afyon'da yer alan otelin 300 odası var. 45 bin metrekare alana kurulan otel özellikleriyle dikkat çekiyor. Yaklaşık 1000 kişi kapasitesi olan tesis kongre oteli olmasıyla biliniyor. Termal havuzlarıyla Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alan otelin satışı herkesi şaşırttı.

SATIŞI BANKA GERÇEKLEŞTİRECEK

Otelin satışı için 580 milyon liralık bedel belirlendi. Satışı Yapı Kredi bankasının gerçekleştireceği öğrenildi. Alusso Termal Otel’in satış ihalesi 11 Ocak'ta başlayacak, 18 Ocak'ta sona erecek. Satış gerçekleşmezse ikinci bir ihale düzenlenecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri