Türkiye'nin e-ihracat hacmi 1,7 milyar dolara yaklaştı

Navlungo Kurucu Ortağı Çiçekdağı, Türkiye'de e-ticaretin 40 milyar dolarlara geldiğini belirterek, "Ancak daha e-ihracat tarafında sadece 1,7 milyar dolar civarındayız. Burada Türkiye'nin gideceği çok yolu, kat edeceği büyük mesafeleri var." dedi.

Türkiye'yi bölgesel bir e-ticaret merkezi haline getirme vizyonuyla düzenlenen, e-ihracat ve e-ticaret ile ilgili tüm paydaşları bir araya getiren World E-Commerce Forum (WORLDEF) etkinliğinin 10'uncusu İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Uluslararası dijital lojistik platformu Navlungo, e-ticaret alanında çok sayıda firmanın katıldığı etkinlikte kurduğu stantla ziyaretçilerini ağırladı. Ziyaretçilere, e-ticaret ve e-ihracatta uçtan uca sunduğu çözümleri ve yenilikçi çözümleri tanıtan Navlungo'nun yöneticileri de düzenlenen oturumlarda düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Navlungo Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı, AA muhabirine etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede, e-ticaretin tüm süreçlerinde uçtan uca dijital çözümler sunduklarını kaydederek, hem satıcı hem de alıcıya çok kolay kullanabilecekleri hizmetler sağladıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri