"Türkiye’nin Çıkış Yolu Merkez Parti’dir"

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan, siyasi gündemde yer alarak, Türk siyasetinde önemli bir yer edineceklerini söyledi. Demirhan, “İktidarın tek alternatifi Merkez Parti’dir.” dedi.Basın toplantısı düzenleyen Merkez Parti...

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan, siyasi gündemde yer alarak, Türk siyasetinde önemli bir yer edineceklerini söyledi. Demirhan, “İktidarın tek alternatifi Merkez Parti’dir.” dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Merkez Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Sanat ve Kültür İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Demirhan, Merkez Parti’nin yeni kurulan bir parti olmasına rağmen, şansının çok yüksek olduğunu, bunun da yürüttüğü insan odaklı merkez siyaset olduğunu ifade etti.

Siyasi yelpazenin her kesimine hitap ettiklerini ifade eden Demirhan, “Partimize teveccüh çok yüksek. Türkiye’de toplumsal ve siyasi barışı özleyen, her kesimden birçok ünlü isim, genel merkezimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırıyorlar.” diye konuştu.

7 Temmuz 2014 tarihinde “Her şey insan için” sloganıyla ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Karslı liderliğinde partinin kuruluşunu gerçekleştirdiklerini açıklayan Demirhan, 56 ilde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını, Kırıkkale’de de teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü, bu hafta içinde de il, merkez ilçe ile 8 ilçede başkan ve teşkilat çalışmalarının tamamlanacağını belirtti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri