Türkiye'nin başkentine bu görüntüler yakışmıyor!

Konya’nın Kulu ilçesindeki şehir içindeki birçok caddede yolların bakımsızlığı ve oluşan çukurlar vatandaşı çileden çıkartıyor. Vatandaşlar, yollardaki çukurlar nedeniyle kaza yaptıklarını ve araçlarının zarar gördüğünü dile getirdi

Konya’nın Kulu ilçesindeki şehir içindeki birçok caddede yolların bakımsızlığı ve oluşan çukurlar vatandaşı çileden çıkartıyor. Kulu ilçe merkezindeki yolların son hali köyler yollarında bile yok.

İsveç’te Türkiye’nin başkenti olarak bilinen Kulu’da yollarda yaşanan çukurlar ve bakımsızlık büyük çekiyor. Nüfusunun önemli bir kısmı Danimarka ve İsveç’te yaşayan Kulu’da yolların bakımsızlığı utanç verici bir hale dönüştü.

YOLLAR MAYIN TARLASINA DÖNMÜŞ DURUMDA

Yollarda oluşan çukurlar yağmurla birlikte çamur deryasına döndü. Kulu’da arka sokakların yanı sıra Ziya Gökalp Caddesi, Kudbettin Gündüz Caddesi ve Kulu Otogarı önündeki cadde de mayın tarlasına dönmüş durumda.

Ayrıca ASEM ve Öğretmenevi önündeki cadde de perişan halde. Yağmurla birlikte bataklığı dönen asfaltsız caddelerde araç kullanmak da yürümek de eziyet haline geldi.

KULULAR CİMER’E ŞİKAYETLERDE BULUNDU

Kulu halkı yolların durumuyla ilgili CİMER’e defalarca şikâyette bulunmasına rağmen Kulu Belediyesi hala somut bir adım atmadı. Vatandaşlar, “İlçemizdeki caddeler perişan bir durumda. Bu yolda araç kullanmak ve yürümek bile çok zor. İlçemize Avrupa ülkelerinden gurbetçiler geliyor. İsveçli siyasetçiler de ilçemize geliyor. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca da Kululu. Bu görüntülerden utanç duyuyoruz. Araçlarımız da bu yollar yüzünden büyük zarar görüyor. Kulu Belediyesi şu ana kadar yolların asfaltlanması konusunda bir şey yapmadı. Umarım Bakanımız Fahrettin Koca bu konuda Belediye yetkililerini harekete geçirir” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri