Türkiye'de yeni bir market açılıyor! 1500'e yakın şubesi olacak

Türkiye genelinde market çeşitliliği hızla artıyor. Migros, Bim, A101 ve Şok gibi zincir marketlerin 81 ilde binlerce şubesi var. Ülke genelinde 1500'e yakın şubeyle yeni bir market açılacağı duyuruldu. İşe o marketin ismi...

Türkiye ekonomisine katkı sağlayan çok sayıda market zinciri var. Migros, Bim, A101 ve Şok gibi dev zincir marketlerin 81 ilde binlerce şubesi var. Son yıllarda vatandaş marketlerin fiyat politikasından şikayetçi. Enflasyonun etkisiyle ürünlere defalarca zam uygulandı.

1500 ŞUBEYLE DEV BİR MARKET AÇILIYOR

Vatandaş fiyatların ne zaman düşeceğini merak ederken marketler indirim uygulamalarına hız verdi. Rekabetin artmasıyla fiyatları aşağı düştü. Yeni marketlerin açılmasıyla seçenek daha da artıyor. Son olarak Türkiye genelinde 1150 akaryakıt istasyonu işleten Shell market açma kararı aldı. Türkiye'de 100 yıldır faaliyet gösteren Shell, son kararını verdi.

PROJENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Shell&Turcas CEO'su Emre Turanlı Habertürk'e akaryakıt istasyonları dışında da marketler açmaya hazırlandıklarını aktararak, "İstasyonlardaki market işi son 15 yılda Hem dünyada hem de Türkiye'de çok önemli bir yere geldi. Bizim istasyonlarımızdaki marketler ise, hem ürün gamı hem de sunuş şeklinden dolayı gün içinde aracı ile seyir yapmayan vatandaşa da hizmet ediyor. Dolayısıyla marketlerimizi akaryakıttan bağımsız olarak görmeye başladık. Önümüzdeki dönemde, akaryakıt istasyonlarımız dışında da market açma projemiz var. Yemediğimiz ürünü müşterimize satmama anlayışına sahibiz" dedi.

Bu doğrultuda Shell istasyon dışında da marketler açacak. Söz konusu kararın ardından Türkiye genelinde Shell market şubesi sayısının 1500'e yaklaşması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri