“Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak”

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Vatandaşlarımız Türkiye’de olan bitenlerin farkında olup, bu seçimde tepkisini ortaya koyarak, iktidarı uyaracaktır. Artık 31 Mart’tan sonra Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacaktır" dedi

CHP Konya milletvekili Abdüllatif Şener, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Adil Tırpan ile il binasında basın toplantısı düzenledi. Hükümetin yanlışlarını dile getirin CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Erdoğan’ın çıraklık döneminde bir kısım güzel işler yaptığını, kalfalık döneminde ise ekonomik krizi oluşturduğunu belirterek, “Bilindiği gibi, 31 Mart’ta bir seçim var. Vatandaşlarımız sandığa giderek oyunu kullanacak. Vatandaşlarımız Türkiye’de olan bitenleri değerlendirip oyunu ona göre verecektir. 16 yıldır iktidarda olan AK Parti iktidarının iyi bir yönetim sergilemediğini görüyoruz. Yandaş medya yoluyla her türlü yanlışlarını görmezden getiriyor. Hiçbir iktidar bu kadar süre iktidarda kalmamıştır. AK Parti iktidarlarının başarılı dönemi çıraklık dönemidir. Erdoğan bu dönemde güzel bir takım işler yaptı. Kalfalık döneminde ise ekonomik krizi oluşturdu. Erdoğan’ın ustalık dönenimi felaket dönemi olacaktır. Ekonomik kriz hiçte teğet geçmemiştir her kesimi etkilemiştir. Gelinen noktada Türkiye’nin demokratik niteliği değişmiştir. Meclis etkisiz hale getirilmiştir. Bu ülkenin en felaketli bir dönemi olmuştur. 31 Mart’ta seçime az bir zaman kala vatandaşlarımız yanlışları görmeye başlamıştır. Sandıkta bu gidişata dur diyerek iktidarı uyaracaktır. Çünkü 31 Mart seçim sonuçları iktidarı sarsacak olup, ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN FERYADIYLA KARŞILAŞIYORUZ

Seçim gezilerini değerlendiren Abdüllatif Şener, “Konya’da alan çalışmalarında ve seçim gezilerinde vatandaşlarımızın feryadıyla karşılaşıyoruz. Tarımsal ve sanayi üretimini mafetmişler. Böyle bir ortamda işsizliğin arttığını ve ekonominin daraldığını görüyoruz. Bu seçimlerde belediye başkanlarını ve meclis üyelerini seçeceğiz. Vereceğiniz her oy iktidara bir uyarı mektubu olacaktır. İktidarı uyarmanızda bir vatandaşlık görevidir. Eğer iktidarı uyarmazsanız şımaracaktır. Ülkemizin ne hale geleceğini düşünmek bile istemiyorum. Çünkü sorgulanmayan ve uyarılmayan iktidar şımararak hata üstüne hata yapacaktır. Onun için sorgulayın diyoruz. ”

SELÇUKLU DA KADINLARIMIZLA GÜÇLENECEĞİZ

CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “Selçukluda kadınlarımızla güçleneceğiz. Kadınlarımızın olmadığı yerde hiçbir mücadelenin kazanılmayacağını biliyoruz. Onun içinde kadınlarımızın desteği bizler için önemlidir. Birlikte çalışarak Selçuklu’da belediye alacağız” diye konuştu. Selçuklu Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Adil Tırpan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik projelerini ve hizmetlerini anlatarak, “Yuvayı dişi kuş yapar diye güzel bir atasözümüz vardır. Toplumun ana omurgasını kadınlarımız oluşturmaktadır. Onun içinde kadınlarımıza gereken önemi vereceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri