Türkiye'de bu balın kilosu araba fiyatlarıyla yarışıyor!

Ballarıyla meşhur olan Türkiye'de bu balın kilosu 160 bin liraya satıldı. Balın araba fiyatlarıyla yarışması dikkat çekti. İşte balın özellikleri...

Türkiye'de bu balık kilosunun 160 bin liraya satılması herkesi şaşırttı. Söz konusu balı satın alan isim belli oldu. Araba fiyatlarıyla yarışan balı Esat Ekremoğlu satın aldı.

Türkiye genelinde zamlar her şeyi etkilemeye devam ederken bal piyasası yükselişine devam ediyor yaz sezonun zayıflamasıyla birlikte bal sezonundaki hareketlilik devam ediyor. Fiyatlar artmaya devam ederken Batman Sason ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Sason balı, ilçede düzenlenen festivalde açık artırma ile satışa çıkarıldı.

MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLANACAK

Mehmetçik Vakfı yararına açık artırmayla satışa çıkarılan 1 kilo bal, Batmanlı iş adamı Esat Ekremoğlu tarafından 160 bin liraya satın alındı. Açık arttırmada elde edilen paranın büyük kısmı Mehmetçik vakfına bağışlanırken bal piyasasının yükselişi de gözlerden kaçmadı. Son dönemde iklim krizi dünya genelinde üreticileri vururken fiyatlar güncel olarak yükselmeye devam ediyor serbest piyasada bal fiyatları değişkenlik göstermeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri