Türkiye'de balon turlarına büyük indirim! Kişi başı sadece 1500 TL

Türkiye genelinde zaman zaman yüksek fiyatlarla gündeme gelen balon turları vatandaşın tepkisine neden oluyor. Balon turlarına bu kapsamda büyük bir indirim yapıldı. Kişi başı 1500 TL 'ye balon turu yapmak mümkün olacak.

Türkiye genelinde balon turu denince akla Kapadokya geliyor. Burada balon turu fiyatları ise hayli yüksek. Kişi başı 8-10 bin TL'ye kadar yükselen balon turlarına vatandaş tepki göstermişti. Vatandaşa uygun fiyata balon turuna katılma fırsatı tanındı. Bu kapsamda kişi başı 40 Euro yanı 1500 TL'ye balon turu başlıyor.

UYGUN FİYATA BALON TURLARI BAŞLIYOR

Aksaray'daki Ihlara Vadisi ve Selime Katedrali'nde sıcak hava balon turları başlıyor. Belisırma köyünde başlayan uçuş, Ihlara Vadisi'ni takip ederek Selime Katedrali'nde sona eriyor. Aksaraylı iş insanı Yücel Şimşek'in girişimleriyle Ihlara Vadisi'nde balon turları yeniden başlıyor.

Dünyanın en güzel kanyonlarından biri olan Ihlara Vadisi'nde uçmanın keyifli olduğunu belirten Firma yetkilisi Yılmaz İlhan, şöyle konuştu:

"Bölgeye gelen turistler, duvar gibi dik, derin ve dar vadinin tabanındaki Melendiz Çayı'nın kıyısında, 3,5 ile 7 ve 14 kilometrelik 3 güzergahta trekking yapma imkanı buluyor. Bunun yanı sıra bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerimiz Ihlara Vadisi'ni, kuş bakışı görme imkanı buluyor.

İş insanımız sağ olsun güzel bir fiyat açıkladı. 40 avro ödeyen turistler bu keyifli uçuş deneyimleyebilecek. Başta Aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere herkesi Ihlara Vadisi'nde balon turu yapmaya bekliyoruz. Gelen misafirlerimiz sıcak hava balon turu heyecanını anbean yaşayacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri