Türkiye'de 20 bin çalışanı olan meşhur markaya Araplar talip oldu!

Türkiye genelinde 20 bin çalışanı olan meşhur markaya Araplar ortaklık teklif etti. Konuya ilişkin önemli bir açıklama yapıldı.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren dev markalar yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye genelinde 20 bin çalışanı olan kozmetik devine Araplar talip oldu. Yatırım için Türkiye'ye öncelik veren Arapların bu talebiyle ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı.

YENİ LOJİSTİK MERKEZ İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, İstanbul’daki lojistik merkezine ek olarak Adana’da ikinci bir lojistik merkezinin temelini attı. 15 yılda 81 ilde 714 mağazaya ulaşan Gratis, 56 bin 500 metrekarelik yeni lojistik merkeziyle Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerine daha hızlı hizmet verecek. Güçlü teknolojik alt yapıya sahip olacak lojistik merkezi, tam kapasite ile çalışmaya başladığında yaklaşık 1300 kişiye de istihdam sağlayacak.

YURT DIŞI YATIRIMLARI İÇİN DAHA ERKEN

100 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen merkez, 2025 yılı sonunda faaliyete başlayacak. Mağazalarının tümünün kendilerine ait olduğuna dikkat çeken Demir Sabancı, yurt dışından çok sayıda Franchise talebi geldiğini belirterek, “Yurt dışından bakanlar arıyor, Hatta beni bir emir bile aradı. Kızı gelmiş görmüş, beğenmiş. ‘Gel bizim memlekette aç’ diye. Biz ayaklarımız yere basmadan o coğrafyalara girmeyeceğiz. Günü geldiğinde kendi markalarımızla, konseptimizle açma hedefimiz var. Oralara gitmezden evvel altyapımızı sağlamlaştırma, yuvamızda yurdumuzda bin 500 mağazayı bulma hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri