Türkiye Ziraat Kupası'nda kuralar çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Grup maçlarında aynı grupta mücadele eden takımların çeyrek finalde de birbiriyle eşleşmeleri dikkat çekti.
İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş çeyrek finalde Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşirken, Galatasaray'ın rakibi ise Gaziantepspor oldu. İstanbul B.BldSpor Kasımpaşa ile eşleşirken, Gençlerbirliği ile Bucaspor çeyrek finalde de birbirlerine rakip oldular. Grup maçlarında aynı grupta mücadele eden takımların birbiriyle eşleşmesi dikkat çekti.
2010-2011 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Kura çekimine, grup 5.maçlar sonucunda çeyrek finale kalacak 8 kulübün temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katıldı. Kupa'da oynanan 5. maçlar sonunda, A Grubu'ndan Gaziantepspor ve Galatasaray A.Ş., B Grubu'ndan Beşiktaş A.Ş. ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, C Grubu'ndan Gençlerbirliği ve Bucaspor ile D Grubu'ndan Kasımpaşa ve Büyükşehir Belediyespor gruplarını ilk iki
sırada tamamlayarak çeyrek finalde mücadele etme hakkını kazanmışlardı. Ancak yapılan kura çekiminin ardından aynı gruptan çıkan takımların çeyrek finalde yine birbirleriyle eşleşmesi dikkat çekti.
Kura çekiminin ardından Beşiktaş çeyrek finalde Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşirken, Galatasaray'ın rakibi ise Gaziantepspor oldu. İstanbul B.BldSpor Kasımpaşa ile eşleşirken, Gençlerbirliği ile Bucaspor çeyrek finalde de birbirlerine rakip oldular.
Yarı finalde ise Beşiktaş ve Galatasaray rakiplerini elemeleri halinde birbirlerine rakip olacaklar. Çeyrek finalin diğer eşleşmeleri olan İstanbul B.BldSpor - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Bucaspor'un tur atlayanları da yarı finalde kozlarını paylaşacaklar.

Saat 11.00'de Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından eşleşmeler şöyle oluştu:

Çeyrek Final Eşleşmeleri
Beşiktaş - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Gaziantepspor - Galatasaray
İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa
Gençlerbirliği - Bucaspor

Yarı final Eşleşmeleri
1. Maçın Galibi (Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) - 2. Maçın Galibi (Gaziantepspor - Galatasaray)
3. Maçın Galibi (İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa) - 4. Maçın Galibi (Gençlerbirliği - Bucaspor)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları 2 Şubat, rövanşı ise 2 Mart 2011'de oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri