Türkiye yerli ve milli limuzin üretti! Aynı anda 8 kişi binebilecek

Türkiye'nin otomotiv sanayinde üretim kapasitesi her geçen gün artıyor. Son olarak yerli ve milli TOGG'un limuzin versiyonu üretildi. Bahsi geçen bu araca aynı anda 8 kişi binebiliyor.

Türkiye otomobil üretiminde gün geçtikçe daha da ilerliyor. Yerli ve milli TOGG 30 bine yakın satışla rekor kırdı. Bu kez heyecan uyandıran yeni bir gelişme daha yaşandı. Türkiye yerli ve milli limuzin üretti. 8 kişilik kapasitesiyle dikkat çeken limuzin herkesi şaşırttı.

Sanayi Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yeni aracı T10X’in limuzin versiyonu, sosyal medyada büyük bir heyecan yarattı. Fabrika gezilerinde kullanılmak üzere üretilen bu lüks ve şık tasarım, otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı. Türkiye’nin otomotiv sektöründe geldiği noktayı gösteren bu yenilikçi ve modern tasarım, milli gururumuzu da yansıtıyor. 8 kişilik kapasiteli TOGG uzun haliyle vatandaşın takdirini kazandı. Söz konusu otomobilin satışa sunulup sunulmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri