TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ve Kilis'te teröristlerle girilen çatışmada 7 asker şehit oldu. Şehit olan 5 asker tank saldırısında, 2 asker ise çıkan çatışmada şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı açıklamada Afrin'de tanka yapılan saldırıda beş askerin şehit olduğunu açıkladı. Daha önce yapılan açıklamada bu saldırı sırasında tankın çevresinde olan bir askerin de şehit olduğu açıklanmıştı. Ayrıca bugün Kilis'teki sınır karakoluna yapılan saldırıda bir ve Afrin'de yaşanan çatışmada da bir asker şehit olmuştu. Zeytin Dalı Harekatı'nın 15. gününde sekiz asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, harekat sırasında bugün bir askerin, terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarıyla girilen çatışmada, bir askerin ise Kilis hudut bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olduğu belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığınca, Afrin'ın kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda isabet alan tank civarında bulunan bir askerin şehit olduğu, bir askerin ise yaralandığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri