Türkiye Şehit Gazi Platformu’ndan Başkan Yaşar’a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Şehit Gazi Platformu Başkanı Gazi Uzman Çavuş Abdullah Gazioğlu ve beraberindeki platform üyelerini makamında ağırladı. Vatan savunması uğruna canını ortaya koyan gazileri ağırlamaktan...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Şehit Gazi Platformu Başkanı Gazi Uzman Çavuş Abdullah Gazioğlu ve beraberindeki platform üyelerini makamında ağırladı.

Vatan savunması uğruna canını ortaya koyan gazileri ağırlamaktan onur duyduğunu söyleyen Yaşar, “Yeni nesil, bu ülkenin bugünlere nasıl gelindiğini bilmek ve anlamak için sizleri görmeli ve tanımalı. Gazilerimiz, belediyenin şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanında. Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden, korkusuzca canlarını ortaya koyan tüm gazilerimize destek olmak görevimizdir.” dedi.

Yaşar’ın sıcak ev sahipliğinden oldukça memnun kalan gaziler, çeşitli konulardaki taleplerini de ileterek söz aldı. Sıcak bir sohbetin hakim olduğu ziyarette, Türkiye Şehit Gazi Platformu Başkanı Gazi Uzman Çavuş Abdullah Gazioğlu, “Yenimahalle’ye hizmet aşkınız bizi çok mutlu etti. Gözlerinizde Yenimahalle sevdasını ve hizmet etmekteki heyecanınızı görüyoruz.” diye ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri