Türkiye Grekoromende Dünya Üçüncüsü Oldu

Türkiye Özbekistan’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve bugün başkent Taşkent’te sona eren Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nın grekoromen stilinde takım halinde dünya üçüncüsü oldu.Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından şampiyona...

Türkiye Özbekistan’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve bugün başkent Taşkent’te sona eren Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nın grekoromen stilinde takım halinde dünya üçüncüsü oldu.

Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından şampiyona sonunda yapılan değerlendirmede Türkiye grekoromen dalında 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile 35 puanla üçüncü sırada yer aldı. Değerlendirmede İran 39 puanla birinci, Rusya 37 puanla ikinci oldu.

Dereceye giren ülkelerin kupaları düzenlenen törenle verildi. Türkiye'nin takım üçüncülüğü kupasını Grekoromen Milli Takım Teknik Direktörü Hakkı Başar aldı.

Milli takım heyeti ve güreşçiler daha sonra müsabakaları izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri