Türkiye elden gitmiyor

Türkiyenin elde ettiği ekonomik başarıların içte ve dışta bir takım kıskançlıklara neden olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, ülke elden gidiyor yaygaralarının arttığını b

Türkiye’nin elde ettiği ekonomik başarıların içte ve dışta bir takım kıskançlıklara neden olduğunu belirten AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, ‘ülke elden gidiyor’ yaygaralarının arttığını belirterek, “Ülke elden gitmiyor, gün geçtikçe büyüyor” dedi

Birtakım gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kadınhanı'nı bağlı Kolukısa beldesine giden Yerlikaya, burada yapılan yağmur duasına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Yerlikaya, daha sonra ilçeye bağlı Osmancık beldesine geçti. Yerlikaya, burada Osmancık Belediyesi'nin yaptırdığı düğün salonu, sosyal tesisler ve ekmek fırınının temel atma törenine katıldı.
Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının 10 yıl içinde yerelde ve ulusalda çok büyük hizmetler yaptığını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete hizmet aşkıyla yapılan bu icraatların, yoğun şekilde devam etmesinin istikrarlı bir yönetim sayesinde gerçekleştiğini dile getiren Yerlikaya, ''Ancak yurtiçi ve yurtdışında birtakım şer odakları, Türkiye'nin parlayan yıldızını söndürmek için çabalar sarf etmeye başladı. S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu pozitiften durağana revize etmesi, uluslararası camiada da Türkiye'ye karşı kıskançlığın bir göstergesidir. Uluslararası ekonomi çevreleri de Türkiye'nin ekonomik durumunun çok iyi olduğunu her ortamda belirtiyor'' dedi.
Geçmişte bir takım şer odaklarının ekonomi iyiye gittiği dönemlerde ''ülke elden gidiyor'', ''irtica geliyor'', ''ordu göreve'' diye yaygaralara kopardığını anlatan Yerlikaya, şunları kaydetti:
''Ordudan görevi devralan bu menfaatçi çevreler, bankaların içini boşaltıp ülkeyi 70 cente muhtaç ediyorlardı. Milletin seçtiği yönetimler ekonomiyi düzeltip işleri rayına koyduğunda yine yaygara koparıp ekonomiyi rayından çıkarıyordu. Bu şekilde istikrarsız yönetimler de ülkeyi kaosa sürüklüyordu. Bugünlerde Genelkurmayımız, belli grupların çağrılarına uymayınca, silahlı kuvvetlere 'silahsız kuvvetler' deme cüretini göstermeye başladılar. Genelkurmay sizin emir eriniz değil ki 'darbe yap' deyince darbe yapsın, 'git' deyince gitsin. Türkiye artık her şeyiyle normalleşmeye başladı. Hiç kimse eski günleri geri getirmeye heveslenmesin. Hükümetimizle Genelkurmayımız uyum içinde çalışmakta. Demokrasimiz de rayına oturmuştur. İnşallah daha iyi günler Türkiye'nin olacak.''
Osmancık Belediye Başkanı Mehmet Küçükacar ise AK Parti Konya milletvekillerinin desteğiyle hizmetlerin artarak devam edeceğini, tesisin de kısa süre içinde hizmete açılacağını bildirdi.
Yerlikaya, temel atma töreninin ardından Kadınhanı'na bağlı Kökez köyüne geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yerlikaya, son olarak gittiği Sarayönü ilçesinde AK Parti ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.
AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri