Türkiye dünyanın gözde ülkesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları tüm hızıyla devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Çumra, Güneysınır ve Akören ilçe teşkilatlarının organize ettiği 26. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Konya milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Akören, Güneysınır ve Çumra 26. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları'na katıldı.

Toplantıda Konuşan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı hizmetlere değinerek, sorunların birer birer çözüldüğünün altını çizdi. Teşkilat çalışmalarına hiçbir zaman ara vermediklerini belirten Ahmet Sorgun ise,  her zaman canlı ve heyecanlı teşkilatlar olarak Konya’nın siyaset sahnesinde olduklarını dile getirerek, danışma meclislerini de bu anlamda önemsediklerini söyledi. Sorgun, “Teşkilatlarımız seçimden önce de seçimlerden sonra da her zaman canlı ve diri olmuşlardır. Onlarla gurur duyuyoruz. Her seçimde bize önemli başarılar kazandırmışlardır. Referandumda hem de genel seçimlerde Çumra’sından, Akören’ine, Güneysınır’ından, Yunak’a, Akşehir’e ve adını saymadığım bütün ilçelere gönül borcumuz var. Bunun devamı için her zaman teşkilatlarımızı dinlemeyi, onların sorunlarını istek ve temennilerini dinlemek için teşkilatlarımız ile bir araya geliyoruz” diye konuştu.

Dünya gündemine ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Sorgun, Türkiye’nin sadece içeride değil, ülke dışında da yakından takip edildiğini, Avrupa'nın Türkiye'yi takip ettiğini söyledi.

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri