Türkiye dünya'nın en itibarlı ekonomisine sahip

Konya ve ilçelerinde bir dizi etkinliğe katılan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti'nin icraatlarını ve projelerini anlattı
Konya ve ilçelerinde bir dizi etkinliğe katılan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti'nin icraatlarını ve projelerini anlattı.
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Necip Çimen, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özkaya ve teşkilat mensupları Konya merkez ve ilçelerinde açılış, düğün ve çeşitli etkinliklere katıldı. Katıldığı programlarda konuşan Milletvekili Üzülmez, şenliklerin ve düğünlerin akrabaların kaynaşmasına vesile olan önemli etkinlikler olduğunu belirterek, “Sizlerle bir arada olmak bizi mutlu ediyor" dedi. Genel seçimlerde büyük bir destekle AK Parti'yi yeniden iktidar eden Türk Milleti'nin en iyi hizmetleri hak ettiğini belirten Üzülmez, ”Milletimizin teveccühü ve iradesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yansımıştır. Biz de inşallah Meclis'te Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde size hizmet etmeye çalışacağız. Bundan sonra milletin iradesinin egemen olduğu yeni bir anayasa yapacağız” şeklinde konuştu.
Türkiye'nin 9 yıllık AK Parti iktidarında önemli icraatlara ev sahipliği yaptığını kaydeden Üzülmez, “Son genel seçimlerde AK Parti'nin yüzde 50 oranında oy alması ise güveni daha da artırdı. Bugün geldiğimiz nokta büyük bir özverinin mahsulüdür. Şimdi dünyanın ekonomide en itibarlı ülkesiyiz. Avrupa'da yaşayan gurbetçi kardeşlerimiz daha iyi bilirler. Birçok Avrupa ülkesinden ileri durumdayız. İnşallah bizlere verdiğiniz destekle daha güçlü bir ekonomiye sahip olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri