TÜRKİYE-ÇEK CUMHURİYETİ: 1-2

Avrupa Şampiyonası Eleme grubu serüvenine şok İzlanda yenilgisi ile başlayan A Milli Futbol Takımımız, gruptaki ilk iç saha maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı.

A Milli Futbol Takımımız 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçından da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Çek Cumhuriyeti karşısında Umut Bulut'un golüyle öne geçen ay-yıldızlılarımızı yıkan goller Beşiktaşlı Sivok ve eski Konyasporlu Borek Dockal'dan geldi. Avrupa Şampiyonası Eleme grubu serüvenine şok İzlanda yenilgisi ile başlayan A Milli Futbol Takımımız, gruptaki ilk iç saha maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Fatih Terim önderliğindeki ay yıldızlılarımız, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-1 mağlup ayrıldı.

MİLLİLER GRUPTA SON SIRADA
Gruptaki ikinci maçında da puanla tanışamayan Millilerimiz A Grubu'nun son geriledi. Letonya deplasmanından 3-0 galip ayrılan İzlanda çıkışını sürdürdü ve zirveye yerleşti. Kadıköy'den 3 puan çıkaran Çekler 6 puanla 2. sırada yer alırken, kendi sahasında Kazakistan'ı 3-1 mağlup eden Hollanda A Grubu'nda 3. sıraya yerleşti. Pazartesi günü ay yıldızlıları ağırlayacak Letonya, Kazakistan ile 1'er puanla dördüncü ve beşinci sırayı paylaştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri