Türkiye Astsubay Sendikası, Şehit Bebeğine Ev Bağışlayan Dal’a Madalya Taktı

Türkiye Astsubay Sendikası, Ordulu şehit Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu’nun bebeğine daire bağışlayan sıva ustası Ali Dal’a şeref madalyası verdi. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Eurobil Türkiye Temsilcisi...

Türkiye Astsubay Sendikası, Ordulu şehit Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu’nun bebeğine daire bağışlayan sıva ustası Ali Dal’a şeref madalyası verdi.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Eurobil Türkiye Temsilcisi ve Türkiye Astsubay Sendikası Genel Başkanı Ahmet Zengin, Türkiye Halk Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve davetliler katıldı.

Zengin, Ali Bey’in gösterdiği insani, vicdani ve güzel davranış nedeniyle kendisine Türkiye Astsubaylar Sendikası'nın şeref madalyasını takdim ettiklerini söyleyerek, "Bugün Ali Bey bizlere fakir milletimizin nelere kadir olduğunu, neler yapabileceğini, Türkiye’de muvazzaf ve emekli astsubayların sendikamızın kalbini kazanmıştır. Biz de onun ve çocuklarının ölene kadar her zaman arkasındayız. Burada kardeşleri var, ailesi var. Ali Bey bize Çanakkale’de aziz milletimizin kazandığı savaşlar gibi, fakir milletimizin neler yapabileceğini, insanların nefsinden fedakarlıkta bulunarak şehidimize sahip çıktığını çok güzel bir şekilde bize anlatmıştır. Bizi ağlatmıştır. Onu kardeşimiz ilan ediyoruz." dedi.

'DUYGULARIMI ANLATAMAM'

Evi bağışlayan Fransa’da yaşayan gurbetçi sıva ustası Ali Dal da "Duygularımı anlatamam, birlik beraber olalım, Türkiyemizi güçlendirelim, çok zor." ifadesini kullandı.

Türkiye Halk Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı da Ali Dal’ın onlara ulaştığı zaman ilk önce şaşırdıklarını ifade ederek, "Ülkemizin içerisinde onca iş veren zengin varken böyle bir teklifin bize sade bir vatandaşımızdan gelmesi şaşırttı ve gururlandırdı. Akabinde biz işlemleri yaptık. Ordu’da şehidimizin ailesine tapuyu teslim ettik. Ali Bey, Türkiye’ye, zenginlere, fakirlere, siyasilere, bürokratlara, askerlere ve en önemlisi de PKK terör örgütüne mesaj verdi. PKK’ya Fransa’dan ‘tepenize biner’ dedi. Ali Bey bu hareketiyle Tüm Türkiye'nin kalbini kazandı." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri