Türkiye asla diz çökmeyecek

Memur-Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, sendika binasında düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Terör örgütlerinin çocuk, kadın ve erkek demeden önüne gelen herkesi katlettiğini söyleyen Karlıer, yaşanan saldırıların Türk milletini birbirine daha fazla kenetlediğini belirtti. “Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan PKK'nın asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek, iç savaş çıkarmaktır” diyen Karlıer, şunları kaydetti: “PKK, bir Kürt örgütü değildir. Bölge insanının eğitimine, ekonomisine, inanç sistemine orantısız bir şekilde saldırmaktadır. Artık her şey deşifre olmuştur. Ülkemize saldıran taşeron örgütlerin ortak bir proje olduğu bugün açık seçik bilinmektedir. FETÖ, DEAŞ ve PKK aynı küresel odakların stratejileri çerçevesinde hareket eden terör örgütleridir. Son zamanlarda bazı batılılardan gelen itiraf gibi açıklamalar, her üç örgütün de kaynağını göstermektedir. Amerikan başkan adaylarının Trump, 'DEAŞ'ı Obama kurdu' derken, FETÖ'nün CIA ile iş tuttuğunu cümle alem biliyor artık. Ülkemize ve milletimize diz çöktürmek isteyenler, bu cani örgütlerle stratejik ortak gibi hareket etmektedirler. Halbuki hepsinin amacı da aynıdır.

İşte bu yüzden ülkemiz sadece terörle mücadele etmiyor, küresel güçlerin oyununu bozmak için de büyük bir savaş veriyor. Emperyalist devletler; hangi oyunu oynarsa oynasın, hangi terör örgütünü kullanırsa kullansın Türkiye diz çökmeyecektir. Türkiye, bu bağımsızlık ve demokrasi mücadelesini kendi öz kaynaklarıyla, kendi vatandaşlarıyla, birliği, beraberliği ve onuruyla veriyor. Bütün bu hile ve desiselere rağmen birlik ve beraberlik içinde kendi yolculuğumuza devam edeceğiz. Yeniden Büyük Türkiye yolunda elbette karşımıza yeni sorunlar, yen saldırılar çıkacaktır. Kürdüyle, Türküyle, Alevisi ve Sünnisiyle hep beraber bu zorlukların, bu saldırıların altından kalkacak güçteyiz. Yeter ki bu irademizi kaybetmeyelim.”

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri