Türkiye 3.’sü oldular

Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, İstanbul'da düzenlenen şampiyonaya katıldı.

Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, İstanbul'da düzenlenen şampiyonaya katıldı. Şampiyonaya Türkiye genelinde faaliyet gösteren tüm Ata Savunma Sanatı takımları katılırken, Sarayönü Ata Savunma Sanatı takımı, Türkiye üçüncüsü oldu.

İstanbul Zincirlikuyu'da 22 Haziran'da düzenen şampiyonada ilçemizi 9 öğrenci, bir antrenör, bir antrenör yardımcısı temsil etti. Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde mücadele eden öğrenciler, Bursa ve Malatya gibi illerin arkasından Türkiye üçüncüsü oldu.

Turnuvaya teknik ekip olarak Antrenör Alişan Büyükkara, yardımcı antrenörler Adem Ekşi, Selahattin Bakırtaş ve Tunahan Coşar katıldı. Turnuvada mücadele eden sporcular arasında ise Neslihan Ekşi, Sadıkhan Karadeniz, Zişan Tekerek, Rabia Solak, Samet Önal, Mehmet Berkan Tekerek, Semih Zeybek ve Resul Ali Tekin yer aldı.

DOKUZ DA DOKUZ

Turnuva hakkında bilgi veren Sarayönü Ata Savunma Sanatı Antrenörü Alişan Büyükkara, Sarayönü adına bu müsabakadan 5 madalya ile dönmeyi hedefliyorduk. Allah nasip etti çalışmalarımızın karşılığını aldık ve mücadele eden 9 öğrencimizde madalya aldı. Bu turnuvaya çok iyi hazırlandık. Teknik ve taktik çalışmalarımızı, güç ve kondisyon çalışmalarımızı en verimli şekilde gerçekleştirdik. Bu şampiyonada tüm Sarayönü halkını gururlandırmak için mücadele ettik. Allah ta yüzümüzü kara çıkarmadı. Tek amacımız Sarayönü'nün ismini hak ettiği yere taşımak" dedi.

MEM'DEN SPORCULARA HEDİYE

Turnuvanın ardından 9 madalya ile Sarayönü'ne dönen sporcular ise Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hediyelerle ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Poyraz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özdemir'in katılımı ile Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen törende Hüseyin Poyraz, sporcuları tek tek tebrik ederek hediyelerle ödüllendirdi. Sporcularımız turnuvayı 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamlayarak, 1. olan Bursa ve 2. olan Malatya'nın ardından bir ilçe takımı olarak üçüncülük kürsüsüne kuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri