Türkiye: 0 - Brezilya: 3 (İlk Yarı)

Stat: Şükrü SaracoğluHakemler: Ravshan Irmatov, Abdukhamiidullo Rasulov, Jakhongi Saidov (Özbekistan Futbol Federasyonu)Türkiye: Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Bekir İrtegün, Semih Kaya, İsmail Köybaşı, Bilal Kısa, Mehmet Topal, Arda Turan,...

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Ravshan Irmatov, Abdukhamiidullo Rasulov, Jakhongi Saidov (Özbekistan Futbol Federasyonu)

Türkiye: Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Bekir İrtegün, Semih Kaya, İsmail Köybaşı, Bilal Kısa, Mehmet Topal, Arda Turan, Ozan Tufan, Mevlüt Erdinç, Umut Bulut

Brezilya: Diego Alves, Danilo, Miranda, David Luiz, Fernandinho, Filipe Luis, Luiz Adriano, Neymar, Oscar, Luiz Gustavo, Willian

Goller: Dk. 20 Neymar, Dk. 24 Semih Kaya (Kendi kalesine), Dk. 44 Willian (Brezilya)

Türkiye ile Brezilya arasında oynanan özel karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

9. dakikada Brezilya'dan Oscar'ın cezaalanı dışından sert şutu kaleci Volkan'ın ellerinde kaldı.

17. dakikada Hamit'in hatalı pasını kapan Neymar, hızla cezaalanı içine yöneldi. Kaleci Volkan'ı geçerken sola doğru açılan topta araya giren Bekir, tehlikeyi uzaklaştırdı.

20. dakikada Brezilya öne geçti. Bu dakikada Fernandinho'nun savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Neymar, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

24. dakikada Brezilya farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Danilo'nun sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Semih Kaya, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi kalemize gönderdi: 0-2.

30. dakikada gelişen Türkiye'nin atağında hafif sol çaprazda topla buluşan Arda Turan'ın cezaalanı dışından vuruşunda kaleci Diego Alves, topu kornere tokatladı.

33. dakikada Hamit'in ortasında Mevlüt'ün kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

44. dakikada Brezilya farkı üçe çıkardı. Bu dakikada sol kanattan gelişen atakta Neymar hızla ceazaalanına kadar girdikten sonra topu daha müsait durumdaki Willian'a çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın solundan filelere gitti: 0-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı konuk Brezilya'nın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri