Turkcell,Konya basınını ağırladı

Turkcell, Konya gazetelerinden temsilcileri NCC (Network Contol Center- Şebeke Kontrol Merkezi)de ağırladı.

Turkcell, Konya gazetelerinden temsilcileri NCC (Network Contol Center- Şebeke Kontrol Merkezi)’de ağırladı. Turkcell Şebeke Destekten Sorumlu Bölüm Başkanı Bahadır Üçer, kaliteli ve kesintisiz hizmet verdiklerini söyledi.

Turkcell Şebeke Kontrol Merkezi sayesinde her baz istasyonu gerçek zamanlı izlenerek, şebekenin performans ölçümleri yapılıyor, enerji kesintilerine, arızalara ve acil durumlara anında müdahale edilerek şebeke sürekliliği sağlanıyor, iş gücü ve zamandan tasarruf sağlanıyor. Turkcell, Konya gazetelerinden temsilcileri NCC (Network Contol Center- Şebeke Kontrol Merkezi)’de ağırladı. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 2000 senesinden beri bünyesinde bulundurduğu Avrasya’nın en gelişmiş Şebeke Kontol Merkezi (NCC) ile, Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine sunmuş olduğu servislerin, kesintisiz olarak verilebilmesini sağlıyor. Operasyonlarını Turkcell Kartal Plaza’dan yürüten, konusunda uzman çalışanların görev aldığı kontrol merkezi, videowall ekranlarına sahip özgün ortamıyla tüm altyapısını 7/24 izliyor.

Gazetecilere Şebeke Kontrol Merkezi’ni anlatan Turkcell Şebeke Destekten Sorumlu Bölüm Başkanı Bahadır Üçer, “17 yıldır yatırımda sürekli lider olan, toplamda 18 milyar TL’lik yatırımıyla Türkiye’nin en iyi şebekesi olan Turkcell, konuşma, SMS, MMS, Mobil Uygulama ve Mobil Data Trafiği’nde abonelerine kesintisiz ve en kaliteli hizmeti sunuyor. Şebeke kapasiteleri yatırımına devam eden Turkcell, 2G’de toplam 7,5 yılda yaptığı şebeke kurulumu yatırımlarından daha fazlasını, 1 sene içinde 3G için gerçekleştirdi. Bu sayede Türkiye, dünyadaki mobil internetin liderleri arasına girmiş oldu” dedi. Bahadır Üçer,  ülkemizde dünyayla aynı anda fiber çağını başlatan yenilikçi telekom operatörü grup şirketi Turkcell Superonline’nın tüm Türkiye’de 25 bin kilometreyi aşkın kendi fiber optik şebekesinin de NCC’de sürekli olarak kontrol edildiğini söyledi. Üçer, grup bünyesinde Turkcell Superonline’nın kendi fiber optik şebekesine yaptığı stratejik yatırımlarla evlere kadar saniyede 1000 Mb’e ulaşan internet hızı sağladığını ve Türkiye’yi bu hızı sunan dünyanın ilk 5 ülkesi arasına soktuğunu da sözlerine ekledi. Üçer, daha sonra gazetecilerden gelen soruları yanıtladı. Turkcell, kalitesini yükseltmek, müşterilerine en iyi hizmeti, en yeni teknolojileri sunmak ve dünya devleriyle yarışacak noktaya getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.  2023 yılına kadar yapılan yatırımlar sayesinde dünyanın bilgi teknolojileri konusunda en gelişmiş ülkelerinden biri olmayı hedefliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri