Turkcellin Ramazan şenlikleri Konyada

Turkcell, herkes cazip ürün, servis ve kampanyalarından faydalansın diye Ramazan boyunca Anadoluyu adım adım geziyor

Turkcell, herkes cazip ürün, servis ve kampanyalarından faydalansın diye Ramazan boyunca Anadolu’yu adım adım geziyor. “Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri” Samsun, Kayseri ve Şanlıurfa’dan sonra bu kez Konya’da gerçekleştiriliyor. Etkinlik kapsamında Konya Kulesite Alışveriş Merkezi otoparkında kurulacak Turkcell Ramazan Şenlik Alanı’nda gerçekleştirilecek birbirinden renkli aktiviteler eşliğinde Konyalılar hem Turkcell’in avantajlı teklifleri hakkında bilgi alacak hem de gerçekleştirilen eğlenceler eşliğinde sürpriz hediyeler kazanabilecek.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, cazip ürün, servis ve kampanyalarından herkes yararlansın diye Ramazan ayı boyunca Anadolu’yu geziyor. “Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri “kapsamında 03-06 Ağustos tarihleri arasında Konya’da olacak Turkcell ekibi, 4 gün boyunca Konyalılara şenlik havası estirecek. Turkcell ekibi gün boyunca Ramazan davulu eşliğinde geleneksel manilerle tüm Konyalıları iftar saatinde başlayıp ve gece yarısına kadar sürecek Turkcell Ramazan Şenlik Alanı’ndaki eğlenceye davet edecek. Ayrıca, Konyalı hemşeriler, alanda düzenlenecek eğlenceli yarışmalar eşliğinde birbirinden güzel hediyeler de kazanabilecek.

Balon patlatma, halka geçirme oyunları, çarkıfelek ve panayır oyunu gibi geleneksel oyunların yanı sıra, bir takım teknolojik oyunların da olacağı Turkcell Ramazan Şenlik Alanı’nda Konyalılara iftar sonrası tüm gece ücretsiz çay, şerbet ve kağıt helva ikramı yapılacak. Ney dinletisi eşliğinde semah gösterisin de yapılacağı alanda ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi gölge oyunu Karagöz- Hacivat gösterisi de gerçekleştirilecek.

Turkcell’in faturalı ve ön ödemeli, numara taşıma teklifleri, gnçtrkcll,  Çiftçi Kulübü, Akıllı Kadınlar Kulübü, Profesyoneller Kulübü, Kamu Tarifesi ve VINN Teklifleri ve Ramazan Nar’ı hakkında da detaylı bilginin verileceği “Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri” etkinliği Konya’dan sonra başka illerde de yapılacak.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri