Turkcell’den Tablet Kampanyası

İletişim şirketi Turkcell, ‘Bireysel Cepten İnternet Kontratlı Tablet Kampanyası’ kapsamında 24 ay taahhütle ayda 15 TL’ye 500 MB cepten internet paketi alan müşterilerini tabletle buluşturuyor. Bu müşteriler, akıllı telefonlarından...

İletişim şirketi Turkcell, ‘Bireysel Cepten İnternet Kontratlı Tablet Kampanyası’ kapsamında 24 ay taahhütle ayda 15 TL’ye 500 MB cepten internet paketi alan müşterilerini tabletle buluşturuyor. Bu müşteriler, akıllı telefonlarından ya da mobil internetlerini paylaşarak tabletlerinden internete bağlanabiliyor.

31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek Turkcell’in tablet kampanyası, Vestel V Tab 7 Lite 2, Casper Via T7 ve Samsung Galaxy Tab 3 Lite ürünler için geçerli. Bireysel faturalı hat kullananlar, 24 ay taahhütle aylık 15 TL tutarlı 500MB cepten internet paketini aldıklarında, Vestel V Tab Lite 2’yi ek ücret ödemeden elde edebiliyor.

Tablet keyfini Casper Via T7 ile çıkarmak için 500 MB internet paketine ek olarak aylık 4 TL ödeme yapmak gerekiyor. Samsung Galaxy Tab 3 Lite alacaklara da paket ücretine ek aylık 8TL’ye bu imkan sunuluyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri