Turkcellden çiftçilere traktör hediyesi

Turkcell, 14-18 Mart tarihleri arasında Tüyap Konya Tarım 2012 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarının ana sponsoru oldu

Turkcell, 14-18 Mart tarihleri arasında Tüyap Konya Tarım 2012 10. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nın ana sponsoru oldu. Açılışla beraber binlerce kişinin akın ettiği fuarda Turkcell, tüm çiftçilere canlı demo uygulamaları sunup, sürpriz hediyeler verdi. Açılışın yapıldığı gün Dışişleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehdi Eker Turkcell standını ziyaret etti. Bakanlar, Akıllı tarım ürünleri ve Turkcell’in çiftçilere yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, çiftçisinin hayatına ve ticaretine değer katmaya devam ediyor.   Konya’da 14-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ülke genelinde binlerce sektör temsilcisini ve ziyaretçileri buluşturan TÜYAP Konya Tarım Fuarı’nın ana sponsoru bu sene Turkcell oldu. İlk günden binlerce kişinin ziyaret ettiği tarım fuarına civar illerden, ilçelerden ve köylerden 800 servis kaldırıldı. Açılışın yapıldığı gün Dışişleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehdi Eker Turkcell standını ziyaret etti. Bakanlar, Akıllı Tarım Ürünleri ve Turkcell’in çiftçilere yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldılar.  Fuara 7. salon fuaye alanında 100 metrekarelik 2 büyük standla katılan Turkcell, fuar süresince ‘Turkcell Çiftçi Paketi’ni ve ‘Akıllı Tarım Çözümleri’ni canlı demo’yla tanıtıyor.  Ayrıca, Turkcell, fuar boyunca ‘Turkcell Çiftçi Paketi’ne üye olan ziyaretçiler ve Türkiye çapında tüm çiftçi paketi üyelerine atılacak SMS’e olumlu yanıt verenler arasında gerçekleştireceği çekilişle bir üyesine hediye edeceği, 2012 model New Holland marka traktörü de stand alanında sergiliyor. Turkcell Çiftçi Paketi, üyeleri arasında yapacağı çekilişlerle 2012 yılında her ay bir New Holland traktor hediye edecek. Bunun yanında, Turkcell standı, ’Var mısın Yok musun’ yarışmasıyla Türk halkının gönlünü kazanmış Mevlüt Acaroğlu’nun sunduğu ödüllü yarışmalarla renkleniyor. Fuar sonuna kadar devam edecek yarışmalar dâhilinde yapılacak çekilişle, paket üyeleri iPhone 4, Netbook Samsung N150-JPOX Turkcell T11, 50 TL’lik Shell yakıt çeki, Samsung 1150 cep telefonu ve bedava dakikalar kazanacak. Turkcell Bireysel Pazarlama Bölüm Başkanı Alper Ergenekon: “Türkiye’nin dört bir yanından tarım sektörü temsilcilerini ve çiftçilerimizi buluşturan, bu sene ana sponsoru olduğumuz, Türkiye’nin en büyük tarım fuarına daha ilk günden yoğun bir katılım olduğunu görmek çok güzel. Turkcell, Türkiye çiftçisinin hayatına ve işine değer katmak için gereken tüm desteği veriyor. Çiftçilerimizin paketimize gösterdiği yoğun ilgi de, çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi mutlu ediyor. Ülke genelinde bir milyonun üzerinde üyeye ulaşan “Turkcell Çiftçi Paketi”nin Konya’daki üye sayısı 50 bin oldu. Üyelerimize sürpriz hediye ve indirim fırsatlarının yanı sıra bereketli tarife, konuma özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler sunuyoruz. “Turkcell Çiftçi Paketi” avantajlarını gün geçtikçe daha da ileri taşımak için yoğun bir çaba içindeyiz. Tüm çiftçileri bu fuarı ziyaret etmeye davet ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri