Turkcell talihlisi Konya'dan çıktı

Turkcell Çiftçi Paketi üyeleri arasında gerçekleştirilen çekiliş sonrasında Turkcellin 201 2 model New Holland marka traktör kazanan talihlisi bu kez Konyadan çıktı

Turkcell’in yıl boyunca çekilişle dağıttığı traktörlerden biri daha sahibini buldu. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, ‘Turkcell Çiftçi Paketi’ne üye olan çiftçilerin hayatına ve işine değer, bereketine bereket katmaya devam ediyor. Turkcell Çiftçi Paketi çekilişine katılanlar arasında gerçekleştirilen çekiliş sonrasında 2011 model New Holland marka traktörün 5. talihlisi bu kez Konyalı Ahmet Değer oldu. ‘Turkcell Çiftçi Paketi’ne üye olanlar Turkcell’in yıl boyunca her ay çekilişle dağıtacağı traktörlerden birine sahip olma şansı yakalıyor. Yıl-Tel Telekom Turkcell İletişim Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir kutlama ile traktörünü teslim alan Ahmet Değer,“’Turkcell Çiftçi Paketi’ sayesinde tarımla ilgili birçok önemli bilgiye ulaşıyorum.  Sabah evden çıkarken mutlaka SMS’e bakıp hava sıcaklığı, nem ve rüzgar bilgisine bakıp tarlaya gidiyorum. Şimdi de Turkcell sayesinde kazanadığım traktör ile işlerimi çok daha rahat ve kısa sürede halledebileceğim. Turkcell ailesine hayatımı kolaylaştırdığı için teşekkür ederim” dedi.
ÇİFTÇİLERİMİZİN HAYATI KOLAYLAŞACAK
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “Türkiye çiftçisinin işine, hayatına değer, bereketine bereket katmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin paketimize gösterdiği yoğun ilgi, çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi mutlu ediyor. Sayısı 1 milyonu geçen Turkcell Çiftçi Paketi üyelerimize bereketli tarife, konuma özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler veriyor,  sürpriz hediye ve indirim fırsatları sunuyoruz. Bunlardan bir tanesi de yıl boyunca yaptığımız New Holland marka traktör çekilişlerimiz. Sivas, Tekirdağ, Mersin ve Hayrabolu’daki talihlilerimizin ardından beşinci traktörümüz Konya’ya gitti. Bu yıl içinde de çok yoğun ilgi çeken traktör  çekilişimize her  ay bir traktör vererek devam edeceğiz. Sunduğumuz bu ve benzeri fırsatlarla çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırdığımıza şahit olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi.
TURKCELL ÇIFTÇI PAKETI NEDIR?
 ‘Turkcell Çiftçi Paketi’, mobil teknolojileri üyelerinin hizmetine sunarak Türkiye çiftçisinin hayatını kolaylaştırmak ve işini daha iyi yapmasına destek olmayı hedefliyor. Dileyen tüm çiftçiler, CIFTCI yazıp 2222’ye göndererek pakete ücretsiz üye olabiliyor. ‘Turkcell Çiftçi Paketi’; tarımsal faaliyet gösteren Turkcell’lilerin faydalanması için özel olarak kurulmuş, avantajlı tarife, mobil bilgilendirme ve eğitim uygulamaları, sektöre özel indirimler ve marka anlaşmalarından oluşan bir program. ‘Turkcell Çiftçi Paketi’’nin yanı sıra Çiftçi Tarifesi’ne de üye olan çiftçiler çok avantajlı faturalı veya faturasız tekliflerden faydalanabiliyorlar.  Faturalı müşteriler KDV ve ÖİV dahil aylık sadece 35 TL’lik sabit ücret ödeyerek her yöne 500 dakika konuşabiliyorlar. Ayrıca 12 ay taahhüt vermeleri  durumunda ayda sadece 29 TL’ye aynı tekliften faydalanabiliyorlar. Faturasız müşteriler ise 20 TL ve üzeri yüklemelerinde 5 dakika için sadece 30 kr. ödüyorlar. Tarifeden faydalanmak isteyenler, çiftçi veya tarım işçisi olduklarına dair herhangi bir resmi belge ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunuyor.  
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri