Turkcell Süper Lig renklendi

Süper Lig renklendi. Ligin yeni sezonda ağırlıklı rengi kırmızı-beyaz olacak.Süper Lig'de bu sene yer alacak 18 takımın formalarında 8 farklı renk yer alıyor.

Formalarda en çok bulunan renkler ise milli takımın da renkleri olan kırmızı ve beyaz. Lig'de 7 takımın formasında kırmızı, 7 takımın formasında da beyaz bulunuyor. Futbolseverlerin yeni sezonda formalarda en az görecekleri renk ise bordo olacak. Süper Lig'de sadece Trabzonspor'un formasında bordo renk bulunuyor. Yeni sezonda ligde mücadele edecek takımların formalarında kırmızı ve beyazdan sonra en çok bulunan renkler sarı ve siyah olacak. Ligde 6'şar takımın formalarında sarı ve siyah bulunuyor. Bunun yanı sıra 4 takım formalarında laciverti taşırken, Konyaspor ve Bursaspor’un formasında yeşil, 2 takımın formasında da mavi renk yer alıyor.

4 RENK LİGE HAKİM
Süper Lig'de en fazla yer alan renk ikilisi ise sarı-lacivert ile kırmızı-siyah. Lig'de 3'er takım sarı-lacivert ve kırmızı-siyah formalarla mücadele edecek. Fenerbahçe, Bucaspor ve Ankaragücü, sarı lacivert renkleri taşırken, Eskişehir, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor da kırmızı-siyahlı reneklerle mücadele edecek.
Lig'de 2 şer takım da sarı-kırmızı, siyah-beyaz, yeşil-beyaz, ve kırmızı-beyaz formaları taşıyacak.. Galatasaray ve Kayserispor sarı-kırmızı, Beşiktaş ve Manisaspor siyah-beyaz, Bursaspor ve Konyaspor yeşil-beyaz, Medicalpark Antalyaspor ve Sivasspor da kırmızı-beyaz renkli Süper Lig temsilcileri olacak.
Ayrıca, Süper Lig'de yeni sezonda, bazı kulüpler asıl renklerinin yanı sıra farklı renkler içeren formalarla da boy gösterecekler. Yeni sezon formalarının tanıtımını yapan Fenerbahçe ligdeki bazı karşılaşmalara tetra mavisi, Galatasaray da somon rengi formalarıyla çıkacak.
İŞTE TAKIMLARIN RENKLERİ
Turkcell Süper Lig'de yeni sezonda mücadele edecek takımlar ve forma renkleri şöyle: Fenerbahçe: Sarı-Lacivert. Bucaspor: Sarı-Lacivert. Ankaragücü: Sarı-Lacivert.  Eskişehirspor: Kırmızı-Siyah. Gençlerbirliği: Kırmızı-Siyah. Gaziantepspor: Kırmızı-Siyah. Beşiktaş: Siyah-Beyaz. Manisaspor: Siyah-Beyaz. Galatasaray: Sarı-Kırmızı. Kayserispor: Sarı-Kırmızı.  Bursaspor: Yeşil-Beyaz. Konyaspor: Yeşil-Beyaz. Medicalpark Antalyaspor: Kırmızı-Beyaz.  Sivasspor: Kırmızı-Beyaz. Kardemir Karabükspor: Kırmızı-Mavi. Kasımpaşa: Lacivert-Beyaz.  İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Mavi-Turuncu. Trabzonspor: Bordo-Mavi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri