Turkcell fuarda ziyaretçilerini ağırlayacak

Turkcell bu sene 24-28 Mart tarihleri arasında 13.’sü düzenlenen ‘Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Turkcell bu sene 24-28 Mart tarihleri arasında 13.’sü düzenlenen ‘Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Turkcell standını ziyaret eden çiftçiler Turkcell Çiftçi Birliği hakkında bilgi alabilecek, ziraat mühendisleri ve veterinerlere danışabilecek ve ‘Akıllı Tarım Çözümleri’ni yakından inceleme fırsatı bulabilecek.

Turkcell, beş gün sürecek fuarda tarımsal üreticiler ve hayvan yetiştiricilerine Turkcell Çiftçi Birliği’ni yakından inceleme imkânı sunacak. Turkcell standında yer alacak ziraat mühendisleri ve veteriner hekimler, fuar boyunca ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Turkcell Çiftçi Birliği üyelerinin hiçbir ücret ödemeden gezebildikleri fuarda ayrıca Tarım Doktoru ziraat mühendisleri, örnek uygulamalar üzerinden Tarım Doktoru servisi hakkında bilgiler aktaracak. Kurulacak örnek sera alanında da uzaktan sulama sistemi, ısı ve nem ayarı gibi çiftçilerin hayatlarını kolaylaştıracak servisler uygulamalı olarak gösterilecek.

ÜYE SAYIMIZ 37 BİN

Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Ebru Darıp: “Konya’daki üye sayımız 37 bin. Türkiye çiftçisinin işine, hayatına değer, bereketine bereket katmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin gösterdiği yoğun ilgi, çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi mutlu ediyor. Sayısı 1,5 milyona ulaşan Turkcell Çiftçi Birliği üyelerimize bereketli tarife, köyüne, tarlasına özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi, mobil eğitimler ve indirim fırsatlarının yanı sıra sürpriz hediyeler veriyoruz. Yıl boyuncu ülkemizin dört bir tarafında düzenlenen tarım fuarlarına katılarak da üretimlerini daha bereketli kılmak adına çiftçilerimize sunduğumuz bu faydaları anlatıyoruz. Üye sayımızın 37 bine ulaştığı Konya’da binlerce çiftçimizi ağırlayacağımız bu büyük ve önemli fuara ve standımıza tüm Konyalı çiftçilerimizi bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri