TÜRKAV Konya’da Nur güven tazeledi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Konya Şubesi’nde Olağan Seçimli İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan Olağan Seçimli İstişare Toplantısı’nda mevcut Başkan Süleyman Nur güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. 


TÜRKAV Konya Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçimli İstişare Toplantısına TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayıcı ile çok sayıda TÜRKAV Üyesi katıldı.

TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nın Türk-İslam Medeniyetinde çok önemli bir yeri olan vakıf kurumu ve kültürü kapsamında; ekonomik, eğitsel ve kültürel boyutlarda; millî-mukaddes değerlerimiz çerçevesinde çeşitli hizmet ve faaliyetler üretmiş ve üretmeye devam etmekte olduğunu belirterek, “ 1989 yılında, Lider-Teşkilat-Doktrin'e Sadakat bilinciyle kurulup teşkilatlanmış, ülkücü kadrolardan müteşekkil, meşrû bir ülkücü memurlar teşkilatı olan vakfımız, o günden bugüne; kamu çalışanlarının maddi ve manevi varlıklarının korunması ve geliştirilmesi ile kamu çalışanları arasında fikir ve ülkü beraberliğinden iş ve güç birliğine uzanmayı hedeflemiştir. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Türk-İslam Medeniyetinde çok önemli bir yeri olan vakıf kurumu ve kültürü kapsamında; ekonomik, eğitsel ve kültürel boyutlarda; millî-mukaddes değerlerimiz çerçevesinde çeşitli hizmet ve faaliyetler üretmiş ve üretmeye devam etmektedir. Bizler de TÜRKAV Konya Şubesi olarak, çeşitli alanlarda yaptığımız faaliyetlerle hem davamıza hizmet etmeye hem de siz değerli üyelerimize layık olmaya gayret ediyoruz” dedi. 

TÜRKAV Konya Şubesi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Şube Başkanı Süleyman Nur, Şube Sekreteri Şevki Altunsoy, Şube Muhasibi Mustafa Uyar, Şube Başkan Yardımcıları Mehmet Erkin, Erhan Dönmez, Üstün Koleri, Fatih Uysal, Galip Akbulut, Kahraman Baştuğ.

HABER MERKEZİ


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri