Türk Yıldızları ve Solo Türk'ün gösteri takvimi belli oldu

Türk Yıldızları ve Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi Solo Türk'ün uçuş takvimi yayınlandı

Dünyada sekiz süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları ve Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan gösteri ekibi  Solo Türk'ün uçuş takvimi yayınlandı. Yaptıkları gösteri ile izleyicilerin beğeni ve takdirini toplayan Türk Yıldızları; 9 Nisan'da  Şanlıurfa'da, 23 Nisan'da Antalya'da, 19 Mayıs'ta Samsun'da 4 Haziran'da Osmaniye'de, 24 Haziran'da Lübnan'da gösteri yapacak.

Ekip, yurt içi ve dışında uçuş yapacakları yerleri, takipçilerine gösteri takviminin de içinde bulunduğu videoyla duyurdu.

AKROBASİ TİMLERİ AYNI SEMADA

Türk Yıldızları'nın 25. kuruluş yıl dönümünü de unutmayan SOLOTÜRK, 9 Temmuz'da Konya'da Türk Yıldızları ile uçacak.

Yurt dışında da gösteri sunacak akrobasi timi, 14-16 Temmuz'da İngiltere, 22 Temmuz'da Romanya ve 14 Ağustos'ta Pakistan'da gösteri yapacak.

Ekip, 19 Ağustos'ta Yalova, 26-27 Ağustos'ta Slovakya, 8-10 Eylül'de Belçika, 22-24 Eylül'de Kanada, 15 Kasım'da KKTC ve 25 Kasım'da da Edirne'de ay yıldızlı bayrağı gökyüzünde dalgalandıracak.

.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri