Türk Telekom’dan Yılmaz’a ödül

Konya Telekom spor kulübünün Milli Taekwondocu Ayşenur Yılmaz, düzenlenen bir törenle Türk Telekom tarafından 5000 Türk Lirası ve bir adet dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

İl Müdürü Mehmet Olcar’ın makamında düzenlenen ödül törenine Konya Telekom spor Kulübü Başkanı Mehmet Murat Uslular, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp tekvando antrenörü Osman Boyalı katıldı.

Türk Telekom Konya İl Müdürü Mehmet Olcar, ödül töreninde yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “Türk Telekom spor kulübü forması altında Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonlarında mücadele eden ve kulübümüz adına birçok başarıya imza atan Milli Tekvandocumuz Ayşenur Yılmaz’ı başarılarından dolayı Türk Telekom olarak 5. 000 Türk Lirası ve bir dizüstü bilgisayar ile ödüllendiriyoruz. Türk Telekom olarak bugüne kadar bu sporcumuzun her zaman maddi ve manevi olarak yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Telekomsporlu Milli Taekwondocu Ayşenur Yılmaz  “  Bugüne kadar elde ettiğim başarıları kulübüm, ailem, okulum ile birlikte elde ettim Bu başarıyı elde etmemde büyük emekleri olan Konya Telekom spor kulübüme ve Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bundan sonra’da başarılarım devam edecektir” dedi
Türk Telekom spor Kulübü Tekvando Antrenörü Osman Boyalı ise “  Türk Telekom spor kulübünün bizlere ve sporculara verdiği değeri çok iyi biliyoruz. Özellikle yapılan bu ödül töreni ise diğer sporcularımızın çalışma performanslarını olumlu bir şekilde etkileyecektir. Bundan sonra’da başarılarımız artarak devam edecektir. Tüm yöneticilerimize bizlere verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Türk Telekom Konya İl Müdürü Mehmet Olcar, Milli Taekwondocu Ayşenur Yılmaz’a 5.bin TL’lik çeki ve bir adet dizüstü bilgisayar, takdim etti. Ve günün anısına Türk Telekom spor yöneticileri hep birlikte fotoğraf çektirdiler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri