Türk Telekomdan emekliler için gece

Türk Telekom Güney-1 Bölge Müdürlüğünün organize ettiği Türk Telekom Emekliler Buluşması etkinliği çerçevesinde yer alan Dostluğumuz bir ömür gecesi önceki akşam Dedeman Otelde gerçekleştirildi
Türk Telekom Konya ve Karaman müdürlüklerinden son iki yılda emekli olanların bir araya geldiği “Türk Telekom emekliler buluşması ve dostluğumuz bir ömür” gecesine Güney–1 Bölge Müdür Yardımcısı Bülent Önal,  Telekom Konya İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman ve müdür yardımcıları Mehmet Murat Uslular, Süleyman Dündar, İl Müdür Danışmanı Mustafa Parpar, Karaman Telekom İl Müdürü Mehmet Olcar ve müdür yardımcıları, Beyşehir, Akşehir ve Ereğli Telekom Müdürleri ve Telekom’da görev yapan ve son iki yılda emekli olan 135 çalışan ve aileleri katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Konya İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman, “Şirketimiz içinde bulunduğu her dönemde kendisinden beklenenden fazlasını yapmıştır. Siz emekliliğe hak kazanan arkadaşlarımızın şirketimizin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olmuştur. Türk Telekom Türkiye’nin en değerli markasıdır. Bu başarının altında geçmiş den günümüze köklü bir kurum kültürümüzün olması yatmaktadır. Genç arkadaşlarımızla sizlerden aldığımız bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Emekli olsanız da bizden bağınızı hiçbir zaman koparmadan daima bize destek olmanız, sizin kalplerinizin birlikte çarptığını bilmek, bizi daha çok motive edecek, daha başarılı olmamızı sağlayacaktır” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Telekonferans sistemi ile Antalya Güney–1 Bölge Müdürlüğünde yapılan geceye bağlantı kuruldu.
Daha sonra ise Türk Telekom Konya ve Karaman İllerinden son iki yılda emekli olan çalışanlara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca gecenin sonunda ise katılımcı emeklilere çekiliş yapılarak çeşitli hediyeler takdim edildi.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri