Türk Mühendisler Çalıştayı büyük bir katılımla yapıldı

Türk Mühendisler Derneği Konya İl Temsilcisi Elektrik-Elektronik Mühendisi Bilal Soylu, Ankara Holiday Inn Hotel’de gerçekleştirilen Türk Mühendisler Derneği Çalıştayına katıldı.

Çalıştayı değerlendiren Soylu, “Türk Mühendisler Derneği olarak düzenlediğimiz “Türkiye Yüzyılında Mühendisler: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu çalıştayımız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu önemli etkinlikte, mühendislik mesleğinin hak ettiği değeri kazanması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için kapsamlı tartışmalar ve çözüm önerileri sunuldu. Kamu mühendislerinin haklarının iyileştirilmesi, teknik sorumluluk tazminatı, ek gösterge artışı, deneyime dayalı ödüllendirme, üniversitelerde kontenjanların azaltılması ile özel sektördeki çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve yeşil pasaport verilmesi gibi konular ele alındı” dedi.

Çok önemli isimlerin çalıştayda konuşmacı olduğunu dile getiren Soylu, “Çalıştayımıza katılan değerli konuşmacılara, katılımcılara ve etkinliğimizi destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Mühendislerin sorunlarına çözüm bulmak ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla çıktığımız bu yolda, sizlerin katkılarıyla önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Katılımınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyor, mühendislik mesleğinin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri