Türk milletine olan düşmanlıklarını açıkça gösterdiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, Fransa Senatosu'nun 'sözde soykırımı inkar sayanlara para ve hapis cezası' getiren yasa teklifini kabul etmesine tepki gösterdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, Fransa Senatosu'nun 'sözde soykırımı inkar sayanlara para ve hapis cezası' getiren yasa teklifini kabul etmesine tepki gösterdi. Oğuz Çiftçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada Fransa Senatosu'nun ısmarla yasa teklifini kabul etmesinin özgürlükler tarihine bir kara leke daha düşürdüğünü söyledi. Fransa'nın yüzyılladır sürdürdüğü Türk düşmanlığını bu yasa ile iyice artırdığını aktaran Çiftçioğlu, "Ermeni Diasporası'nın uyduluğunu yapan Fransa, bir soykırım arıyor ise aynada görünen zalim ve karanlık siluetinde Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar işlediği insanlık suçları ve seri cinayetleri görmesi gerekmektedir. Fransa’nın kan kokan tarihi ile dünyanın en kapsamlı soykırım ansiklopedisinin oluşturulacağı aşikârdır. Hal böyle iken oy kaygısı ile hareket eden Fransa’nın pişkin ve utanmaz iktidarı, tarihinde en ufak bir pürüz dahi olmayan adalet ve merhametin simgesi büyük Türk milletine soysuz iftiralar yöneltmektedir" dedi.
SÖZDE SOYKURIMA KARŞI ALINACAK KARARLARIN ARKASINDAYIZ
"Fransa’nın düşünce özgürlüğüne vurduğu bu darbe ile Ermeni diasporası yeni bir sözde zafer kazanmıştır. Ancak unutulmasın ki Türk milletinin sindirileceğini ve zorla sanık sandalyesine oturtulacağını düşünen bedhahlar, büyük ve kutlu tarihimizin muhteşem sayfalarında haddini bilmeyenlere nasıl ders verildiğini mutlaka öğreneceklerdir" diyen MHP Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, yazılı açıklamasını şöyle şekilde tamamladı: "Sözde Ermeni soykırım yalanından fayda uman zavallı sefiller, Hocalı katliamını, Dağlık Karabağ’da işlenen insanlık suçunu, vatanımızda gerçekleşen ve milletimizin hafızasından asla silinmeyecek olan Ermeni mezalimini asla ağızlarına dahi almamaktadırlar. Tüm bu gelişmeler Türk milletine olan düşmanlığın açık seçik göstergeleri iken, AKP hükümeti lafla peynir gemisini yürüteceğini zannederek fiili olarak hiçbir önlem almamakta, Ermeni diasporasına yenik düşen bir devlet izlenimi vermektedir. Türk milletinin AKP’den beklentisi sözde soykırım iddialarını boşa çıkarmak ve bu iftira ile samimiyetle mücadele için somut, hızlı ve aktif çözümler üretmektir. Partimiz, bu konuda AKP hükümetinin alacağı tüm kararların takipçisi olacaktır."
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri