Türk Kızılayı Bölge Toplantısı Adana’da Yapılacak

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı Genel Merkezi, Adana ve bölgedeki diğer şubelerin başkanları ve yönetic...

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı Genel Merkezi, Adana ve bölgedeki diğer şubelerin başkanları ve yöneticileriyle cumartesi günü bir araya gelecek. Toplantıda Türk Kızılayı’nın Hedef 2020 Vizyonu ile Stratejik Planı değerlendirilecek ve şubelerin görüşleri alınacak.

Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin ev sahipliğinde Hatay, Mersin, Kahramanmaraş ve Osmaniye’deki Türk Kızılayı şubelerinin katılacağı ve bölgenin sorunlarının masaya yatırılacağı toplantıda, Türk Kızılayı’nın yurt içi ve yurt dışı çalışmaları da değerlendirilecek. Toplantıda ayrıca Türk Kızılayı’nın 2020 hedefleri şube başkanları ve kamuoyu ile paylaşılacak.

Bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda da bulunacak olan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılayı’nın yürüttüğü çalışmalarda gelinen aşama ve hedefler konusunda da bilgi verecek. Şube başkanları ve yöneticilerinden gelen önerileri de masaya yatıracak olan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılayı için ortak hedefleri belirleyecekler.

Toplantı, 27 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da Ramada Hotel’de gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri