Türk Halterciler Beşinci Günde De Bir Başarı Sağlayamadı

Haltercilerimiz beşinci günde de bir başarı sağlayamadı. Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın beşinci gününde 63 kiloda yarışan haltercilerimiz bir başarı gösteremedi.Almatı şehrinde düzenlenen şampiyonada bugün...

Haltercilerimiz beşinci günde de bir başarı sağlayamadı. Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın beşinci gününde 63 kiloda yarışan haltercilerimiz bir başarı gösteremedi.

Almatı şehrinde düzenlenen şampiyonada bugün bayanlar 63 kiloda B kategorisinde yarışan haltercilerimizden Mehtap Kurnaz koparmada 90 kilo kaldırdı. Kurnaz, silmede ise üç denemesinde 108 kiloyu kaldıramadı. Aynı grupta yarışan diğer haltercimiz Eda Çakal ise koparmada 86 kilo ve silkmede ise 114 kilo kaldırdı. Çakal, silkmede son hakkında 117 kiloyu kaldıramayarak yarışmadan elendi.

Kadınlar 63 kilo yarışmalarında birinciliği toplamda 239 kilo kaldıran Rusya’dan Nadezda Lihacheva, ikinciliği 229 kiloyla Mısırlı Sara Samir Ahmed ve üçüncülüğü de 219 kiloyla Belarus Darya Tseveleva kazandı.

Şampiyonada bugün erkekler 85 kiloda Türkiye’yi temsil eden Semih Yağcı TSİ 17.00’de podyuma çıkacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri