Türk Hackerlar Sinovac sitesine sızdı! Cuma namazını Çin Seddi'nde...

Türkiye Çinli aşı firması Sinovac'tan 3 milyon doz aşıyı teslim aldı. Aşıların gelmesinin ardından Türk Hackerlar Sinovac sitesini hackledi. Siteye sızan hackerlar, Çin'e Doğu Türkistan mesajı verdi.

Pekin'den yola çıkarak dün sabah saatlerinde Türkiye'ye ulaşan Çin aşısı CoronaVac'ın üreticisi olan biyoteknoloji firması Sinovac'ın internet sitesi Türk hackerlar tarafından hacklendi. Siteye sızan Türk hackerlar, Çin'e Doğu Türkistan mesajı verdi. Türk ve Doğu Türkistan bayraklarını siteye yerleştiren Hackerlar, siteye "Cuma namazını Çin Seddi'nde kılmayı nasip et Ya Rabbi.." notunu paylaştı.

TÜRK HACKERLAR SİNOVAC'I ÇÖKERTTİ

Çinli şirket Sinovac'ın internet sitesi "Root Ayyıldız" isimli bir grup Türk Hacker tarafından çökertildi. Türkiye ile Doğu Türkistan bayraklarını sitenin anasayfasına yerleştiren Hackerlar, siteye bıraktığı not ile Çin'e mesaj verdi. Çin'in Doğu Türkistan zulmüne dikkat çeken Türk Hackerlar nota; "Al bayraktan, Gök bayrağa selam olsun. Cuma namazını Çin Seddi'nde kılmayı nasip et Ya Rabbi. Ruhum bedenim ve fikrim her şey Müslüman Türk milletine feda olsun. Ölümümden sonra ruhum sizlerle hep beraber. Bu cihanda bir araya gelemesek de Uygur güzeli elbet bir gün orağımız olur" ifadelerini paylaştı.

Öte yandan Sinovac internet sitesinin Türk Hackerlar tarafından çökertilmesinin ardından Sinovac internet sitesi Türkiye üzerinden erişime kapatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri