TÜRK FUTBOLUNUN ÖRNEK KULÜBÜYÜZ

Uğur Öncan: Başkan Hilmi Kulluk başta olmak üzere, çok uyumlu ve çok çalışkan bir yönetimimiz var.  Bu anlamda bizim tek düşüncemiz Konya'nın dünyaya açılan penceresi Atiker Konyaspor'u layık olduğu yere taşımak

KAZANAMADIK, AMA KAYBETMEDİK

Atiker Konyaspor'un genç yöneticisi ve basketbol şubesi sorumlusu Uğur Öncan, Bursaspor deplasmanında umdukları ile değil buldukları ile yetinmek zorunda kaldıklarını belirterek, "yenemedik, ama yenilmedik, birçok takımın puan çıkaramadığı Bursa'dan puan almak başarı" dedi.

Öncan, Atiker Konyaspor'un ve camianın bir dönem önceki yaşadığı sıkıntıları iyi tespit edip çözüme kavuşturduklarını ve bunun neticesinde hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Atiker Konyaspor'un genç yöneticisi Uğur Öncan, "Bursa deplasmanına kazanmak için gitmiştik. Ancak, istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bence iyi maç oldu ve iki takım oyuncuları da maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Bursaspor evinde olduğu için bu maçın kaybedeni oldu. Biz ise an azından kaybetmediğimiz gibi, bir puan kazanan taraf olduk. Keşke 3 puan olsaydı, ama olmadı. Dolayısıyla burada emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YÖNETİMDE ORTAK AKIL EGEMEN

Başta Başkan Hilmi Kulluk olmak üzere, çok uyumlu ve çok çalışkan bir yönetim kurulu olarak, tek düşüncelerinin Atiker Konyaspor'u layık olduğu yere taşımak olduğunu savunan Uğur Öncan, "Geçen sezonun 20. haftasını 17. sırada ve 17 puanla kapatmışız. Bu sezon ise 20. haftayı 6. sırada ve 32 puanla tamamlamışız. Geçen sezon ile bu sezonu kıyasladığımız zaman fark ortaya çıkıyor. Sezon sonunda bulunduğumuz konumun daha üstünde ve daha iyi bir yerde olmak tek hedefimiz. Bunun için de Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetimimiz uyum içinde çalışıyor. Bizim yönetimimiz, bir kişinin aklı ile değil, ortak akılla nihai sonuca varan bir yönetim. Tabii ki, onayı veren başnamız Hilmi Kulluk'tur. Sağolsun, kulübün çıkarları doğrultusunda gelen bir öneriye "hayır" dememiştir.  Dolayısıyla böyle bir yönetim tarzı ile başarılı olmamak mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

YOĞURDU ÜFLEYEREK YİYORUZ

Öncan, Süper Lig'de birçok kulübün ekonomik zorluklarla yollarına devam ettiklerini, Atiker Konyaspor kulübünün ise bu konuda daha dikkatli davrandığını belirterek, bu konuda şöyle konuştu:

"Bizim gibi ekonomisine dikkat eden  ve ekonomik sınırlarını zorlamayan kaç takım var bilmiyorum. Dolayısıyla bu anlamda, tabiri caizse yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Bu düşünce yapısına sahip olmamız neticesinde inşallah başarılı olacağız. Türk futboluna ve Türk sporuna da örnek olacak şekilde güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Biz önümüzü görerek haraket ediyoruz. Dolayısıyla da Atiker Konyaspor kulübünün geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Hem de bütün katmanlarıyla, yani Anadolu Selçukspor'uyla, altyapılarıyla, tesisleriyle, amatör branşlarıyla, örnek alınacak bir kulüp olacağız inşallah" diyerek sözlerini noktaladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri