Türk Eğitim Sen'den Atamalarla İlgili Milli Eğitim Şube Müdürlerine Suç Duyurusu

Gaziantep Türk Eğitim Sen, okul müdürü atamalarıyla ilgili ilçe milli eğitim ve şube müdürleri hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.Görevden alınan okul müdürleri ile ilgili basın açıklaması yapan Gaziantep...

Gaziantep Türk Eğitim Sen, okul müdürü atamalarıyla ilgili ilçe milli eğitim ve şube müdürleri hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Görevden alınan okul müdürleri ile ilgili basın açıklaması yapan Gaziantep Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Bekir Avan, ülke genelinde yapılan kıyım ile ilgili harekete geçerek suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Birilerinin 3 maymunu oynadığını dile getiren Bekir Avan, “Okul müdürlerine tetikçilik yapanlar asla cezasız kalmamalıdır. Eğitim çalışanları, Cumhuriyet tarihinin en büyük zulmünü yaşamaktadır. Yaşanan zulüm, 12 Eylül cuntasına ve 28 Şubatçılara rahmet okutmaktadır. Görevlerini başarıyla sürdüren okul müdürlerimizin AKP teşkilatları ve onların milli eğitim teşkilatlarına yerleştirdikleri tetikçiler tarafından müdürlüğüne son verilmiştir. Hırsızlık, yolsuzluk, bölücülerle işbirliği, milli değerlere düşmanlık süreciyle Türkiye Cumhuriyeti'ni parti devletine götüren AKP, Türk milli eğitiminin temel taşları olan okul müdürlerimizi partizanca kıyıma uğratmıştır.” diye konuştu.

Avan, suç duyurusunda bulunacakları isimleri şu şekilde sıraladı: Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, şube müdürleri Erkan Alpar ve Aydın Albak, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile şube müdürleri Osman Şahin, Şahin Yeter, Oğuzeli Milli Eğitim Müdürü Burhan Yüksel ve Şube Müdürü Ayfer Er, Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ile Şube Müdürü Yahya Karaoğlan, Nurdağı Milli Eğitim Müdürü Murat Ergin Mideoğlu ve Şube Müdürü Şerafettin Çiloğulları, İslahiye Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş ve şube müdürleri Mustafa Özdemir ile İbrahim Yağcı hakkında savcılığı suç duyurusunda bulunacağız.” Basın açıklamasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri