Türk Eğitim Sen'de Ali Köç “ dönemi

Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı 7. Olagan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste şeklinde gerçekleştirilen seçimde katılımcı delegelerin oyunun tamamını alan Ali Köç Başkanlığı seçildi

Kamu Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı 7. Olagan genel kurulu Beril düğün ve konferans salonunda Genel başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolgun’un katılımıyla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının hep birlikte okunmasıyla başlayan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube 7. Olagan genel kurulunda ilk önce divan heyeti belirlendi. Ardından ise protokol konuşmaları yapıldı. Protokol konuşmalarında sırasıyla Başkan Ali Köç, Türk Eğitim Sen Genel başkan Yardımcısı M.Yaşar Şahindoğan ve MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan konuştu. Protokol konuşmaların ardından bugüne kadar yönetim, denetim İlçe temsilcileri ve disiplin kurulu üyelerine özverili çalışmalarından dolayı Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı tarafından birer plaket hediye takdim edildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Emekli olan Tanfer Ata, yaptığı konuşmasında tüm üye ve delegelere her zaman dik duruşları ve Türk Eğitim Sen’in yanında oldukları için teşekkür ederken, aynı zamanda üyelerden helallik isteyerek veda etti. Veda Eden Başkan Tanfer Ata’yı üyeleri ayakta alkışlayarak yeni yaşamına yolcu ettiler.

TANFER ATA'YA PLAKET VERİLDİ

Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcıları M. Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolgun ise Başkan Tanfer Ata’ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir demet buket ve bir plaket takdim ettiler. Plaket törenin ardından seçimlere geçildi. Katılımcı delegelerin tamamının oyunu alan Ali Köç, Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığına seçildi. Seçim aile fotoğrafları çekilerek son buldu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri