Turizm Yolları Çöpten Arındırıldı

Düzce Valisi Ali Fidan, tabiat parklarının ulaşım yolları üzerinde bulunan çöplerin temizlenmesi talimatını vermesi üzerine yol kenarları temizlendi.Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü (Do...

Düzce Valisi Ali Fidan, tabiat parklarının ulaşım yolları üzerinde bulunan çöplerin temizlenmesi talimatını vermesi üzerine yol kenarları temizlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü (Doğa Koruma ve Milli Parklar) Düzce Şube Müdürlüğü sorumluluğunda yer alan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı, Kurugöl Tabiat Parkı, Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı ve Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı ulaşım yolu güzergahlarında yol kenarına atılan çöpler Vali Ali Fidan’ın talimatı gereği mart ayı süresince Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan İş-Kur işçileri tarafından toplanarak temizlendi.

TEMİZLİK ÇALIŞMASI ARALIKLARLA DEVAM EDECEK

Düzce için önem arz eden Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ve Sulak Alanı, Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı, Kurugöl Tabiat Parkı, Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı ve Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı güzergahlarında ilgili temizlik çalışmalarına belirli aralıklarla devam edileceği bildirildi.

İlin tanıtımında önemli bir rol oynayan bu alanların korunması noktasında, ziyaret eden vatandaşların ve yöre halkının gerekli hassasiyeti göstermesi, çöp atanların ve zarar verenlerin uyarılması, karayolunda ulaşım sağlayan araçlardan yol kenarlarına çöp atılmaması istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri