Turizm Şehri Antalya’da Yükselen Değer Futbol ve Yeni Antalyaspor Stadı. Hepsi Güvenilir Haber Merkezi Hurriyet.com.tr’da

Turizm Şehri Antalya’da Yükselen Değer Futbol ve Yeni Antalyaspor Stadı. Hepsi Güvenilir Haber Merkezi Hurriyet.com.tr’da

 

Türkiye’de popüler spor dalları içerisinde kesinlikle Futbol zirvededir. Futbol Anadolu’da ve büyük şehirlerde en çok takip edilen spor aktiviteleri olarak varlık sürdürmektedir.  Türkiye’nin ekonomik anlamda gelişmesi ile birlikte farklı alanlarda aktif olarak ilerlemeye başladı.

 

Türkiye’de ekonomide meydana gelen gelişmeler sayesinde her alanda gelişim sağlanmıştır. Özellikle Anadolu’da ve farklı büyük şehirler ’de ki gelişimler sanayi, turizm, spor ve farklı kategorilerde ki ekonomik odaklı gelişmelerdir. Bu gelişmelerin içerisinde yer alan Antalya ve göz alıcı transferler gerçekleştirerek sadece Antalyalıların değil herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

 

Gelişen ekonomik gelişmeler ile doğru orantılı olarak  teknolojinin gelişmesi de insanların basın yayın organlarında ki alışkanlıklarına doğrudan etki etmiştir. meydana gelen gelişmeler için eskiden ilk olarak televizyonlara bakan biz halk, şimdilerde Twitter gibi sosyal medya araçları başta olmak üzere haber sitelerine bakıyoruz. Haber siteleri içerisinde her zaman iddialı olan ve basın yayın organı olarak baskılı dönemden online döneme aynı kalitede geçen Hürriyet kesinlikle kalitesini korumaktadır.

 

Antalya cumhuriyet tarihinde her daim turizm ve sera ile doğal tarımın merkezi olmuştur. Antalya gelişen ekonomisi ve şehrin içerisinde meydana gelen spor aşkı ile Antalyaspor’a ağırlık vermiş ve takımında gayreti ile 2015-2016 sezonunda birinci lige yükselmiştir.

 

Antalya şehir olarak büyükşehir olması ve şehirde futbola verilen önemin fazla olmasıyla beraber Antalya stadı projesi hayata geçirilerek 33 bin kişilik, güneş enerjisi ile donanımlı bir stad inşası başlamış olup Antalya Arena ismi ile kapılarını spor severlere açmıştır. Kalite olarak Avrupa standartlarında hatta Avrupa standartlarının üstünde olan Antalya stadı bir günde 550 konutun elektrik ihtiyacını karşılaşacak kadar enerji üretebilen nadir projeler içerisinde yer almıştır.

 

Antalya için yapılan bu büyük yatırım gözlerin Antalya spora çevrilmesine neden olmuştur. hakkında edinebilecek ne kadar çok haber varsa tek bir kanal aracılığı ile elde etmek isteyenler kesinlikle Hurriyet.com.tr içerisinde yer alan Antalyaspor özel sayfasına göz atmalılar.

 

İspanya liginin efsane takımı içerisinde yıldızlaşan Samuel Eto’yu renklerine bağlayan Antalyaspor daha geniş kitleye ulaşmayı başararak Antalya stadı içerisinde ligin en iyisi olmak için çaba sarf etmektedir. Güvenilir haberciliğin merkezi Hurriyet ile Antalyaspor’u yakında takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri